OŚRODEK SZKOLENIA AUTO-LIDER NR.1 POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!! (1) Godna polecenia szkoła!!!Wspaniale i rzeczowo prowadzona teoria z p.Rafałem... Karina Cieszący się prawkiem (1) Polecam ten ośrodek. Miałem jazdy z p.Andrzejem, który starannie przygotował... Radek Adam K - opinia (1) Witam wszystkich. Polecam ten ośrodek zdałem prawko za pierwszym razem;] bez... Adam K
Zdecydowanie polecam wszystkim! (1) Tydzień temu zdałam egzamin na kat. B za drugim razem . Jestem bardzo... Beata :) (1) Do Auto-lidera trafiłam przez kolegę, który uczył się w tej szkole.... Natalia Ekstra (1) Moim instruktorem była pani Monika,miła,bardzo dobrze tłumaczyła i cierpliwie... Iwona Niemożliwe stało się możliwym!!!!!!! (1) Dziękuję Panu Rafałowi R. za wszystkie godziny wspólnej jazdy - niektóre... Ania L. NAJLEPSZY OSK W POLSCE!!!!!!!! (1) Jazdy zaczełam w czerwcu, po 5 godzinie Pan Rafał R powiedział mi, że umiem... Anecia kat. A rewelacja (1) Jakiś czas temu uczęszczałam na kurs kat B, zdałam za pierwszym razem, teraz... iza AUTO-LIDER - " WYŻSZA KULTURA JEŻDŻENIA " (1) Egzamin państwowy na kat.A zdany za pierwszym razem - to efekt... **Rafał** Kolejny zadowolony klient (1) Egzamin na kat. A zdany za pierwszym podejsciem. Polecam ta szkole, skuteczni... Marcin Zdecydowanie TAK!!!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy szczególnie jeżeli chodzi o jazdy dodatkowe przed... Łukasz Pozytywnie! (1) Gorącą polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Zajęcia prowadzone bardzo... Damian R. SUPER POLECAM !!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! WŁAŚNIE ODEBRAŁAM DOKUMENT:) Szkołę i... Kasia Polecam ! (1) Bardzo polecam ten ośrodek, a w szczególności instruktora p. Andrzeja.... Damian J. Wielkie podziekowania dla Całego zespołu Auto-Lider !!! (1) Co tu dużo pisać :) Jeden z najlepszych Ośrodków Szkolenia Kierowców w... Robert O. GORACO POLECAM (1) Auto Lider to fantastyczna szkoła . Jazdy miałam z panem Rafałem R który jest... Marta Super szkoła dla każdego (1) Fantastyczny ośrodek.Bardzo przystępnie wykładana teoria. Jazdy z Panem... Jola K. Gorąco polecam (1) Jestem uczniem Rafała R., w tajniki sztuki prowadzenia samochodu wprowadzał... Wojciech Gajewski Najlepszy Pan INSTRUKTOR:-)!!! (1) Rafał R.jest super!!!lepiej trafic nie mogłam:-) chce podziękować Rafałowi... Basia