jak najbardziej POLECAM (1) Nauke w tej szkole jazdy oceniam jak najbardziej pozytywnie. Szczegolnie... Anna Wódkowska POLECAM:) (1) Super szkola! w szczegolności chciałam podziekować Pani Monice,która wiele... Magda Porządne przygotowanie (1) Chciałem osobiście polecić wszystkim naukę jazdy lub tak jak w moim przypadku... x
Polecam - najlepsza szkola dla kazdego ! (1) Bardzo polecam szkole jazdy pana Rafala. Zdałem za pierwszym razem. Nauka... W. Lukasz Asia Jankowska - opinia (1) Bardzo gorąco polecam tę szkołę, a w szczególności Panią Monikę - dziękuję za... Asia Jankowska Dziekuje za przygotowanie!!! ZDALEM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM !!! (1) Prawo jazdy zrobilem w 3 miesiace, z czego 3-ci miesiac czekalem na egzamin.... Marek Czaja Swietna pomoc w doszkalaniu (1) Szkoła na piątkę - aby się doszkolić w jezdzie , wykupiłem sobie w... Przemek B. Dziękuję i polecam każdemu! (1) Nie ma słów, które opisałyby moje szczęście - ZDAŁAM! Tylko dzięki... Gosia Polecam (1) Najlepsza szkoła, polecam wszystkim. Jeździłam z 3 instruktorami, ale pani... Anna K POLECAM !!!! (1) ZDAŁAM !! za II razem ale jak na osobę zdającą w obcym mieście uważam to... Paula dobra szkoła!!!!!!!!!!! (1) Wykłady ciekawe,dużo z nich zapamiętałem,Nowe auta!Monika super... Yaro Dzisiaj zdalam za 1-ym razem (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁE! WYKŁADY Z PANEM RAFALEM MIŁE I POUCZAJĄCE,DUŻO... AGNIESZKA P. Witam Państwa (1) Rzadko zdarza mi się wystawić tak pozytywną ocenę bez cienia krytyki. Godziny... Agnieszka Gorąco Polecam (1) Szkoła rewelacyjna, godna polecenia,miła atmosfera i profesionalne... Edyta POLECAM!! (1) witam, już prawie od roku jestem szcześliwym posiadaczem prawka(zdane za... Krzysiek Fachowa nauka jazdy (1) Serdecznie polecam OSK Auto Lider. Super instruktorzy niezawodny sprzęt i... Maciej Bloch Zdecydowanie polecam (1) Cóż mogę powiedzieć, zdałem za pierwszym podejściem. Zanim zacząłem jeździć z... Konrad Z AUTO-LIDER jak najbardziej TAK (1) Z reguły to nie miałem zawsze czasu na zrobienie prawa jazdy, nawet na... Cezary Szczerze polecam. (1) Kurs rozpoczęłam poza Trójmiastem. Ponieważ mój egzamin miał przebiegać w... metafora Zdalam (1) Serdeczne podziękowania dla pana Andrzeja P. Za bardzo dobre... Ewa Wiśniewska