Swietna szkoła (1) kolega polecił mi pana Rafała Roszko i naprawde nauczyłem sie w kilka godziń... DAWID W końcu zdałam !!! Pan Rafał jest the best !!! (1) Udało się!!! Chodziłam do kilku szkół nauki jazdy i ciągle nie mogłam zdać... aniar Polecam! (1) Szkoła w porządku. Sama jeździłam z panem Rafałem S. Wymagający i... Patrycja
NAJLEPSZY OŚRODEK W GDYNI (1) OGROMNE podziękowania dla Mojego instruktora ANDRZEJA P.Tłumaczy spokojnie,... BEATA Naprawdę POLECAM!! (1) Po zrobieniu kursu w innej szkole dwa razy podchodziłem do egzaminu i... Wojciech Cieśla Polecam ! (1) Serdecznie polecam OSK Auto Lider . Świetny tryb nauczania, bardzo miła... Marcin WARTO IM ZAUFAĆ!!! SĄ NAJLEPS! ! ! (1) Co prawda kurs kończyłam 2003 roku w ośrodku xxxxxxxx niestety w tamtym... PATI Lider w każdym calu :) (1) W skrócie to było tak:) Zrobiłem kurs 10 lat temu w Bydgoszczy. Po dwóch... Olek Polecam! Zdałam za pierwszym razem! :) (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Auto-Lider! Pełen profesjonalizm, super... Karolina Sukces za pierwszym razem! (1) Jak najbardziej polecam! Nazwa firmy adekwatna do usług! Przyjazna atmosfera... Ewelina super szkoła:D (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Auto-Lider polecam naprawde wszystkim.Zdałem... Kamil ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Dzięki profesjonalnemu nauczaniu Pana Rafała R. udało mi się zdać za... Krzysiek ;) POLECAM GORĄCO!!! ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM :-) (1) REWELACYJNA SZKOŁA! Super atmosfera, pełny profesjonalizm pod każdym... Sylwia Basmann polecam! (1) Kurs robilam niestety w innej szkole, po ktorym prawie nie potrafilam... Asia C. serdecznie polecam :) (1) zdałam egzamin po wykupieniu kilku godzin jazdy w tej szkole.Bardzo mi sie to... Aneta C. Tu zdasz na pewno!!! (1) Pierwszorzędna szkoła. Z cierpliwością i zaangażowaniem wyuczą każdy manewr,... Michał Zdałem za pierwszym razem (1) Zostałme bardzo dobrze przygotowany do egzaminu zarówno teoretycznego jak i... Grzegorz Honorata - opinia (1) Moim instruktorem była pani Monika. Każdego dnia starała się nauczyć mnie... Honorata zdałam za pierwszym razem:))) (1) Młoda, nowoczesna szkoła ze wspaniałymi instruktorami i nowymi... Justyna Polecam wszystkim kandydatom na kierowcę!!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na P.J. dzięki p. Rafałowi R.... Duszyn