serdecznie polecam!!! (1) AUTO-LIDER TO SZKOŁA,ZA KTÓRĄ SIĘ TĘSKNI.CZĘŚĆ TEORETYCZNA PRZEDSTAWIONA... joanna malinowska POLECAM !!!:) (1) Ukończyłam kurs w tym ośrodku i zdałam egzamin za pierwszym razem za co... Ania Polecam! (1) Rewelacyjna szkoła...Pełna profesjonalnośc. Dziekuję Panu Rafałowi za naukę.... ania_k
Świetna Szkoła! (1) Naprawdę polecam! szybko przyjemnie i na temat.Wszystko czego mnie uczyli... RafałC. Bardzo Polecam ten ośrodek:) (1) bardzo dziękuję Pani Monice za przygotowanie mnie do egzaminu wczoraj go... Sandra K. ZNAJOMI JUZ SIE WYBIERAJĄ ;D (1) Podczas nauki, zarowno czesci teoretycznej jak i praktycznej w szczegolnosci... TALA2101 POLECAM! (1) Super szkoła, bardzo ciekawe lekcje teorii i praktyka z wyluzowanym, ale... Paulina G. POLECAM :) (1) Polecam serdecznie naprawdę super szkoła!!! Jestem bardzo zadowolona,... Aniolek Jeśli chcesz, aby Egzaminator chwalił Cię podczas egzaminu praktycznego (1) to polecam jedną szkołę jazdy- Auto Lider. Pomoce dydaktyczne w cenie kursu,... Miras Zdałem za 1 razem :) (1) Wielkie podziękowania dla Tomka, nauczył mnie jeździć autem, a nie jestem już... Marek Polecam ! ! ! (1) Pełna profeska :) Przystępne ceny, dyspozycyjność i super instruktorzy.... Krzysiek świetna szkoła! (1) ja osobiście uczyłem się w innej a w tej brałem jazdy próbne, których było w... Wojtek Podziękowania dla Pani Moniki (1) Właśnie dzisiaj odebrałam swoje prawko :) i do tego jeszcze mąż mi kazał... kasia szczerze polecam! (1) Skończyłam kurs w tej szkole i polecam ją szczerze. Teoria przystępnie i z... Agnieszka P. POLECAM!! (1) Dwa tygodnie temu przystąpiłam do egzaminu na prawo jazdy i udało się za... Ania W. PROFESJONALIZM - PEWNOŚCIĄ SUKCESU (1) AUTO-LIDER najlepszą szkołą jazdy w 3-mieście !!! Ich sukces mogę zawdzięczyc... Lucjan Z Rafał jest najlepszym instruktorem w Gdyni (1) Tak. Każda godzina jazdy to jak egzamin, więc sam egzamin to tylko... k NAJLEPSIEJSZY..... /jak to mawiał KubuśPuchatek ;)/ (1) Kurs prawa jazdy robiłam w innej szkole w Gdyni /tam jeździłam z trzema... Asia Monika - opinia (1) kurs skonczylam w innej szkole czego zaluje gdyz nie udalo mi sie zdac za... Monika Najlepsza pomoc w uzyskaniu prawa jazdy. (1) Szkoła ta spełnia wszelkie kryteria jakie można jej postawić, Instruktorzy są... Beata B.