Auto Manix

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Mostowa 14

NIE POLECAM! (2) Na UMÓWIONY pierwszy termin przyjechałem i CH... zostałem odesłany bo Pana... Ireneusz Z czystym sumieniem POLECAM KAŻDEMU (1) Z czystym sumieniem POLECAM KAŻDEMU Klientka Z czystym sumieniem POLECAM (1) Pojawilem sie w warsztacie w celu wymiany podstawowych rzeczy jak klocki,... sir ferguson
Dzidek-opinia (2) nie poleceam, wymieniałem regenerowany tylny wał do Peugeot-a 106, to , że... dzidek Korzystaj na własne ryzyko (1) Właściciel zna się na rzeczy, ale mechanicy.......... noname marek - opinia (1) Umówiłem sie na serwis na godzinę 9 i przez półtorej godziny czekałem w aucie... marek brygida - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat korzystałam kilkakrotnie z usług tego warsztatu i... brygida Maciej - opinia (1) Od wielu lat korzystam z usług warsztatu, profesjonalna i miła obsługa .... Maciej Krzysztof - opinia (1) Byłem u Manixa zrobić sprzęgło w fordzie mondeo, szybka i profesjonalna... Krzysztof Bardzo nie miła obsługa !!! (2) Podjechałem do tego warsztatu w celu wymiany opon, lecz panowie bardzo... maciek77 Ford focus (1) Wymieniałem w tylnym zawieszeniu "dolny wahacz poprzeczny" ze zużytego na... Piojasień kategorycznie odradzam (2) wymieniali mi tylną belkę w Peugot 106 1,5 miesiąca ( razem z poprawkami i... DZIDEK cass - opinia (1) niestety warsztat nie poradził sobie z tak rutynową naprawą jak wymiana... cass