Fatalnie!!! (1) W zeszłym roku wymieniali mi koła (opony z felgami) z zimowych na letnie.... Ja Zdecydowanie Polecam (1) Treść opinii: Zdecydowanie Polecam Umówiłem się telefonicznie na skorzystanie... Ali Kim Zadowolona :) (1) Bylam dzisiaj u tych milych Panow. Jestem bardzo zadowolona z uslugi... ALINA X
pakiet (2) Oddałam swoj samochod bo po zimie byla tam katastrofa. Dzieci i jasne... Jagoda masakra (3) pan który umawia auta to jest żenadą umawiam się na godzinę a jak jestem to... audi a6 NIE POLECAM!!! (2) Oszukali mnie. Nakłamali, że opona mająca gumę do niczego już się nie nadaje,... Aleksandra xxxxxx (1) witam bylem pierwszy ras 14,12,2012 umyć auto i zapłaciłem 145 było warto ale... marek Polecam wulkanizację (1) W tym roku, przez wielkie remonty na naszych drogach, złapałem gwoździa w... Darekk Czysty samochód (1) Samochód umyty szybko i dokładnie. Polecam T. Polecam (1) Przyjechałem umyć auto do sprzedaży i panowie z myjni baaaaaardzo się... Bartekk Stały klient (1) Regularnie od kilku lat korzystam z usług tej myjni i zawsze odjeżdżam... Jakub M Nabicie klimatyzacji... (1) Umówiłem się z nimi na nabicie klimatyzacji czynnikiem chłodzącym. Po... jan PRANIE TAPICERKI PIERWSZA KLASA (1) ODDAŁEM AUTO RANO DO PRANIA A BYŁO NAPRAWDE PRZEZ MOJE MALUCHY ZAPUSZCZONE... WIS konserwacja podwozia (1) Mam zastrzeżenia co do konserwacji podwozia.... niedokładność! W miejscach... xSandra Dokładnie sprawdzajcie auto przed i po myciu! (2) Byłem częstym klientem w tej myjni, co najmniej 2-3 razy w miesiącu. Pewnego... BMW Nieporozumienie a nie usługa (1) Żenada. Prawie pól stowki za odkurzanie i prysniecie gumowych... hejter nie miły pracownik (1) ostatni gdy byłem tam obsługiwał mnie grubszy pan strasznie nie miły i... xx Mizeria i brak profesjonalizmu (1) Samochód niedomyty na progach, brudny w środku, 2 rysy na przedniej szybie,... Glanc usuwanie zabrudzen (1) Witam dzisiaj korzystalem z uslug firmy, a konkretnie uswali mi farbe z... Tomasz WULKANIZACJA PIERWSZA KLASA (1) ZAKUPILAM OPONY ZIMOWE DO SWOJEGO AUTKA W SUPER CENIE !! TYLKO SZKODA ZE... BARBARA