jest fajny warsztat i spotkalem mechanika ktory kiedys serwisowal moje auta (1) W BryksaCar bylem w zeszlym tygodniu ze tak powiem na rekonesans i spotkalem... Pinczuk Wypadek (1) Do Pana Grzegorza trafiłem z polecenia. Znajomy dał mi kontakt po tym jak... Andrzej Polecam !!! (1) Właściciel- kopalnia wiedzy, bardzo uczynny facet. Dobra obsługa kyniugda
CITROEN C5 2013 (1) Zakupiłem swojego citroena w Polski salonie serwisowałem go na bieżąco,... c5 2013 Uwaga na naprawy blacharskie!!! Tragedia (1) Zgłosiłam rdzę przy klamkach , została wykonana naprawa lakiernicza na... klientka Fachowi i uczciwi (1) Miałem problem z półautomatyczną skrzynią biegów miałem już jechać do serwisu... Grifon problem z uruchamianiem i gasnięcie silnika (1) trafiłem do tego warsztatu z polecenia , miałem duży problem z uruchamianiem... Romek Zdecydowanie polecam (1) Oddałem Peugeota 407 z usterką, z którą nie poradziło sobie dwóch innych... Radek Polecam, pełan profesjonalizm , wysoka kultura, prawdziwy serwis z dobrym sprzętem i umiejętnościami. (1) Wspaniałe podejście do klienta , naprawa wykonana profesjonalnie szybko i w... Kazik Najlepsza Autoryzowana Stacja Obsługi w sieci Citroena na Wybrzeżu (1) Warto czasem porzucić lokalny patriotyzm i poszukać dalej od miejsca... Kazimierz Ziomek Opinia (1) Jak szukacie autoryzowanych stacji obsługi samochodów , to omijajcie tą firmę... Kazimierz Ziomek Zdziwiony (1) Patrze na komentarze, ale jednak pojechalem skuszony szybka dostepnoscia... krzychu Dobry serwis (1) Serwis prowadzony przez prawdziwego pasjonata francuskich samochodów. Dobra... black_lion Drodzy ale warto ! (1) Mam Hyundai I30 CRDi 90 KM z 2010 r. . Przez cały czas robiłem przeglądy... ossauer Pochwała (1) Wysoka jakość usług, rewelacyjna obsługa . Ada Do warsztatu wjeżdża się jak do pogotowia; uderza czystość i porządek. (1) Naprawa w moim samochodzie /VW/ była szczególnie trudna- padło okablowanie i... rm szef nadęty gbur, pracownicy niekompetentni w zakresie sprzedaży (1) pracownicy nie mając pojęcia czy dana rzecz jest dostępna lub da się... michał omijac z daleka !!! (1) Z serwisem peugeot nie maja nic wspolnego.Wymiana sprzegla w 407 oraz... Asia Mega porażka! (2) Przyjechałam tam ze Słupska swoim citroenem c5. Mechanik sprawnie określił... asia Fikcyjna kontrola pojazdu przy wymianie opon - niesprawny układ hamowania (4) Serwis nie gawarantuje usług zawartych w pakiecie wymiany opon. Przy wymianie... Dariusz i Dominika