serwis (1) Serwisuje swoje samochody w tym zakładzie od prawie 14 lat. Jak dotąd nie mam... pianobar Polecam ten serwis (3) Polecam wszystkim ten serwis. Profesjonalna obsługa, przyjęcie klienta jak w... Jakub S. suzuki 1,9 did 2007 (1) Super serwis. Mega profesjonalne podejście.Cena bardzo przystępna. Polecam Łukasz
Polecam (1) Miła, profesjonalna, uczciwa obsługa. Zbigniew Bosek Pełny profesjonalizm w przystepnej cenie !!! (1) Warsztat ten odwiedziłem już trzeci raz licząc od czerwca bieżącego roku i... Andrzej Profesjonalizm - w jednym słowie! (2) Gorąco polecam! Szybko i sprawnie.Odpowiednie podejście do klienta, pełne... Marcin Serwis (1) Niemiła oraz bezczelna obsługa,ceny z kosmosu. Nie polecam!!!!!! pajton Polecam ten serwis (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Auto Service. Pracownicy są bardzo... Marcin w końcu porządny serwis Renault !!! (5) Naprawdę polecam wszystkim użytkownikom Meganek i nie tylko :) Szybko,... Grzegor mechanicy rewelacja (1) nie wiem skąd mają mechaników, ale wg mnie to czarodzieje! Ceny warte usług,... Michał W. W pełni zadowolony :) (4) Polecam serwis PITSTOP Polska wszystkim użytkownikom Renault. Bardzo miła i... BJ Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia (1) Korzystałem z usług tej firmy w zeszłym tygodniu i powiem szczerze że byłem... Adam klient (1) Profesjonalnie ale trochę droga ,można się dogadać i zamontować zamienniki piotr Bardzo solidny warsztat (1) Jestem stałym klientem tego warsztatu. Praktycznie wszystkie naprawy związane... PawelK Specjaliści od zawieszenia (1) Polecam wszystkim mających problem z zawieszenim. Po zwiedzeniu 3... Dawid kiepsko (1) juz 2 auta mam zrobione w tym zakladzie ogolenie wporzadku - jezdza kumaci... klient NIE ZGADZAM SIĘ Z INNYMI OPINIAMI (1) Nie wiem, o co chodzi innym opiniującym - pewnie to jakieś jednostkowe... Andrzej marti - opinia (1) Witam ja też potwierdzam bardzo wysoki poziom obsługi w serwisie MARGO. Już... marti Godny zaufania (1) Polecam warsztat, nie jest najtańszy ale za to człowiek dostaje to za co... Rodzek polecam!!! (1) Odstawiłem do warsztatu swojego Merca W124, na tyle jeszcze ogarniam, że... Jarek