NIE POLECAM! (11) Nie mają ludzi którzy się specjalizują w renówkach. Vectra C Gorąco polecam! (2) Profesjonalizm, właściwe podejście do klienta. Naprawiałem lagunę. Polecam... Maciej Tak trzymać! (2) Polecam wszystkim tym, którzy szukają specjalistów w profesjonalnej obsłudze... Mirosław
Zapytanie. (13) Dlaczego dla hasła "zdunek" wyświetla się Pitstop Polska ???? Dlaczego jako... T.Z. KOMPLETNY BRAK PROFESJONALIZMU (6) W dn.28.07 po odstawieniu auta zostałem poinformowany telefonicznie o kilku... Łukasz polecam (1) Kupiłam od nich samochĂłd i teraz korzystam z serwisu. Jestem bardzo... Iza Drogo i niefachowo (2) Dzwoniac z checia wymiany Kolumny MacPhersona uslyszalem kwote 80zł. Na... klient Opinia !!! (2) Byłam ostatnio kupić samochód. Obsługa salonu katastrofalna. Pan Łukasz i... Arleta dla nas OK (1) Kupiliśmy w Bawarii dwie roczne piątki w konkurencyjnych cenach. Pracownicy... Klient z Gdyni Jakość! (2) Rewelacyjny serwis - nic dodać , nic ująć Michał Uwaga! Nieuczciwa firma. (1) Sprawą zajmowała się moja żona ze względu na moją nieobecność. Wstępna wycena... cs przegląd gwarancyjny (7) Zachęcony pozytywnymi komentarzami forumowiczów, ale i zaintrygowany również... Krzysztof POCHWAŁA (3) W dniu 27.12.2013 roku o godzinie 8.00 przyjechałem ze Szczepkowa - Borowego... Bronek 4 przegląd okresowy (1) Umówiony serwis telefonicznie.Wykonano wszystko co należy w 4... Krystyna Budzeń bardzo slaby warsztat (3) bardzo dlugi czas realizacji, brak możliwosci dodzwonienia się, odniosłem... ryszard Trajet (1) Potrzebowałem oryginalnych części do Trajeta i tu właśnie zakupiłem je po... kowal każda pierdoła (1) nie polecam tej stacji, przyczepiają się do każdej pierdoły. Bez przesaday... dawidosb Totalna porazka, naciagaja klientow. (3) bylem umowiony na wymiane opon, wymiane sprezyn w aucie i zbieznosc. Przez... anty klient Wielki pozytyw (1) Wielki pozytyw, na szczęście nie traktują ludzi jak w zwykłym serwisie tylko... VW Passat Arek - opinia (1) szybko, fachowo, miło i bezproblemowo - polecam Arek