OMIJAC Z DALEKA!!! (1) przykrecenie i odkrecenie wezykow hamulcowych - 200 zlotych!!! zeby bylo... Ja godny polecenia (2) korzystam z usług serwisu od dłuższego czasu i powiem tak: jakość obsługi... Anna Małgorzata Robert - opinia (1) Wg. mnie bez zastrzeżeń. Serwisuję u nich auto ładnych parę lat i nie było... Robert
Stracone nerwy, czas i pieniądze (2) Przy wymianie filtrów facet oderwał czujnik temp.-naprawiał go ponad godzinę,... oloo AMATORZY, BRAK SŁÓW (1) JEDEN LAPTOP, NIE MA LAPTOPA NIE MA USTAWIANIA SILNIKA. UMAWIAJA SIE NA... MARUNIA Jarek - opinia (1) Jak dla mnie serwis godny polecenia. Użytkuje Hyundaia i30, byłem u nich już... Jarek Za drogo, mechanicy w miare w porzadku, Szef Pan Piotr P. straszy klientów sądem (2) Witam! 1) po zdiagnozowaniu usterki warto zapytac sie o przyblizone ceny... Dariusz Purzycki polecenie (1) Świetny zakład. Zamontowali mi instalację gazową w maju 2003 roku. Jeżdżę bez... Andrzej Chamstwo i beszczelność samego szefa (1) Chciałem tam zrobić przegląd rejestracyjny. Ustawiłem się w kolejce. Kiedy... Tomek Bardzo dobry Servis (1) Młoda firma ale już solidna. Jestm bardzo zadowolona z usług. Pomimo, iż... Patrycja Odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam warsztat Waras Serwis w Rumi, moją wizytę zapamiętam na... Niezadowolony klient Szybko i bez problemów (1) W kilku słowach : grzecznie , szybko, średnio cenowo , fachowo. Ogólnie... kacper