jestem mile zaskoczony (1) Naprawdę polecam wszystkim zmotoryzowanym. Bardzo dobry warsztat, fachowa... pAwcIo zadowolony klient (1) Od wielu lat korzystam z usług tej firmy i zawsze wyjeżdżałem zadowolony z... palec .... (1) Ten serwis polecić mogę największemu wrogowi. Brak jakiegokolwiek szacunku... KamZab
Wstyd że sprzedają takie auta !!!!! (1) Kupiłem hyundaia ix 20 - z uszkodzonym amortyzatorem .Maska samochodu od... Krzysztof hmm, a ja mam raczej pozytywne skojarzenia z tym serwisem (1) może dlatego, że jestem wielokrotnym ich klientem w "pełnym wymiarze". Agnieszka Ja bym tego serwisem nie nazwał (2) Najgorszy serwis jaki w życiu widziałem w dodatku w jakim miejscu!!! Po... Tomasz PROFESIONALIŚCI !!! POLECAM (1) Witam, chciałbym bardzo pochwalić ten SERWIS !!! Jestem zadowolony z obsługi... Kamil Gorąco polecam (1) Obsługa szybka i fachowa,ceny umiarkowane. Przy następnej okazji na pewno... Maciej Polecam! (1) Dobry warsztat, wszystko wyjaśnione i wycenione przed naprawą. Może trochę... doktor porażka - UWAGA na ten warsztat !!!!!!!! (1) Jedna wielka porażka, oddałam samochód tylko do przeglądu, do sprawdzenia co... Anna Totalna porażka! (1) Nie polecam! ..... Co do wykonania zleconych prac (szkoda AC) .. również... Niezadowolony klient! Masakra (1) Właśnie od nich wróciłem. Umówiłem się telefonicznie. Dokładnie przez telefon... Michał Serwis Emmot ok :) (2) Moje doświadczenia z tym serwisem są jak najbardziej pozytywne. Pan Darek,... Roland Krzysztof - opinia (1) Polecam ten serwis, przyjechałem z problemem w moim Hyundai'u i30 wszystko... Krzysztof Porażka (1) 3 razy zawitałem do tego warsztatu, pierwszym razem był przegląd, szanowny... Mikołaj Drogi serwis. (5) Nie polecam tego serwisu ze względu na panującą tam drożyznę nie tylko na... Waldek Stanowczo nie polecam (1) Serwis wystawił mi diagnozę "uszkodzona centralka LPG", wymieniłem... Raczysław Polecam:) (1) Bardzo dobry zaklad naprawy samochodow, naprawy terminowe i przy przystepnej... Marek nie polecam (2) Obsługa jak i serwis na najniższym poziomie. Nie dość, że mało kulturalni to... Krzysiek najlepszy serwis Citroena (2) Jest to typowa firma rodzinna . Nikt w trójmieście nie zna się lepiej na... Paweł Szybkowski