Bramkarz bez włosów (1) Wchodzę do klubu, nagle ktoś jak podczas pogo wskakuję przede mnie lekko... Paweł wyprawianie urodzin (1) moje kolezanki wyprawialy w aviatorze osiemnastke. impreze uwazam za udana.... a. Wspaniałe wrazenia z IMPREZY (2) Już dawno nie bawiliśmy sie tak wybornie. Obsługa na pięć z plusem, muzyka z... Jacek
BYŁO SUPER EXTRA!!! (1) Do lepszego klubu w trójmieście szybciej nie trafiłem,naprawdę polecam ten... Piotr L Mega fajne miejsce!! (1) Prawie tydzień temu odbył się pierwszy czarny czwartek w Aviatorze, dla mnie... Blind Podziękowanie (1) Witam, chcę bardzo podziękować! Kilka dni temu mój ojciec będąc w klubie... Tomek P. Dobrze spędzony czas... (1) Aviator jest ostatnim przystankiem w moim piątkowym i sobotnim... mr. T Impreza Halloweenowa! (1) Było wspaniale, klub wybornie się przygotował, jestem gościem raz na jakiś... Piotr ogólny syf (1) wystarczy pójść do toalety - to mówi wszystko za siebie. Syf i malaria. Nie... cold Naciągacze... (3) Poszlismy w niedziele wielkanocna ja z zona i brat z dziewczyna a ze to byl... G ludzi przybywajcie (1) czesc, nazywam sie Aneta bylam w ostatnia srode na imprezie , zaczne od tego... Anetka Swietna knajpa (1) W kazdy piątek i sobotę zaglądam tam kolo 2 w nocy wracając do domu i zawsze... Paweł Elegancja (1) Wszystko pięknie , bramkarze nie są łysymi idiotami z siłowni , można z nimi... briksiu Niespotykany wystórj z samolotem w środku (1) Poraz pierwszy widziałam coś takiego, wchodzę do klubu a tu dj grający z... Madzia84 super klub,do czasu... (1) klub byl mojm nr.1,super muza,wystroj,barman Grzesiu-przesympatyczny.bawilam... byla bywalczyni WIELKA FRAJERNIA (1) wystroj klubu jest super,tak jak muzyka,obsluga tez jest w porzadku,procz... dawny aviatorowicz 16tki rządzą (1) Maił to być elitarny Klub!!!Niestety właściciele nie znają znaczenia tego... Aga Otwarcie Aviatora (3) Ogolnie wszytko elagancko jak przystało na nowa Morenke :)) Tylko przydało... Koleżanka WALENTYNKI 2009 ! (1) Świetny klimat! Atmosfera extra!!! Super muza!!! Polecam !!! Gra kolorów... MIYA NAPRAWDE JEST TAM ODLOTTTTTTTTT (1) Naprawde świetny klimat ,miłe kelnerki,solidne driny i dobra zabawa do samego... Przemas