Nie Polecam. Odradzam. Proszę uważać. (1) Samochod kupiony w Big. Po dwóch latach uderzyłem tyłem samochodu przy 10... Mateusz S. Ceny za robociznę to gruba przesada!!! (1) 430zł za samą robociznę bez części za wymianę oleju i filtrów to zdecydowanie... Tomek Dla bogatych lub zdesperowanych (1) Serwis z pozoru OK, jednak chyba niezbyt dopasowany do naszych realiów.... Adam
brak większych zastrzeżeń (1) generalnie i na tle innych serwisów nie jest tragicznie - mogliby tylko dla... Paweł DZIĘKUJE!!!! (1) DZIĘKUJĘ BARDZO ZA POMOC! POCHODZE Z WARSZAWY ALE TAK FACHOWEJ I SZYBKIEJ... ANDRZEJ Profesjonalne podejście (1) szukam obecnie nowego samochodu i chodzę po różnych salonach.w czwartek... przyszły posiadacz Forda Dobrze, choć trochę drogo (1) Serwis niczego sobie choc mogliby obniżyć troszkę ceny dla stałych klientów... Mateusz NAJWYŻSZY POZIOM OBSŁUGI Z JAKIM SIĘ SPOTKAŁEM (1) Przypadkowo skorzystałem z usług tego serwisu i zostałem powalony... Łukasz BRAK ZASTRZEŻEŃ (1) odbiór samochodu - rewelka, podejście do klienta - super. zdecydowanie... Maciek Zadowolony nabywca (1) Chciałbym bardzo podziękować p. Mariuszowi za fachowe podejście do klienta.... Krzysztof :) (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi serwisu. Sprawnie usunęli usterkę mojej... Martucha Jest dobrze (1) przyjechałam moim Focusem z awaria silnika. już na wstępie miłe powitanie... Ewa ceny absurdalne (1) Przyjechałem focusem na naprawę otiwerania bagażnika bo się zaciął. Miało... Michał (w miarę) zadowolony klient (1) w sobotę wstawiłem samochód na serwis, dzisiaj go odebrałem. Ceny może nie... Posiadacz Focusa Zła jakość firmowych części, ceny (1) W sierpniu tego roku przeprowadziłem przegląd. Zapłaciłem około 1000PLN. W... For Focus Proszę uważajcie na swoje auta ! Co innego mówią i co innego wychodzi ! (2) Auto po naprawie wyjechało niesprawne . Na reklamacyjne pismo nie dostałem... ~~bespartyjny .... (1) ....Serwis jest do niczego, olewają klienta , każą sobie zapłacić za wszystko... Pablo rewelka (1) poprostu rewelacyjnie - naprawili moją Toyotę. Fachowe podejście, miła... jerzy brawo (1) brawo, tak dalej trzymać!!! Karolinka Doświadczeni fachowcy! (1) Zwiedziłem z moją fiestą '99 pięć różnych warsztatów i dopiero elektrycy w... Tomasz