Zaskoczony (2) W kwietniu 2016r. skorzystałem z usług serwisu w Gdańsku ul. Elbląska. Byłem... Eugeniusz Serwis Godny polecenia (1) Witam Po przygodach w innych serwisach w trojmiescie gdzie nie potrafil nikt... wojt124 Big autohandel (1) Użytkowałem Focusa II przez circa 9 lat; samochodzik całkiem przyzwoity,... jerry
Wymiana opon - Nie polecam (1) Podczas wymiany opon zauważono taką sytuację: Mechanik podniósł samochód na... Tomek Zdecydowanie odradzam (1) Miałam tego pecha, że zdecydowałam się na oddanie samochodu po wypadku do... Ewelina Odradzam!!! (1) Jakoś wykonania podstawowa, wykończenie masakra- resztki jakieś kleju przy... nie zadowolony klient Wymiana klocków i tarcz w Gdańsku (2) Witam. Dziś w BigAutohandel wymieniałem klocki. Niestety okazało się że do... Arek serwis jak samochody (3) WITAM SERWIS, JEST TAK SAMO TRAGICZNY JAK ICH AUTA. PO PROSTU BEZNADZIEJA.... GG Naprawa elektryki (1) Wizyta w salonie w Gdańsku na Elbląskiej to po prostu "podróż w nieznane"... Riv lepiej jechać do serwisu w Gdyni albo sprzedać i kupić coś innego (1) na początku sprostuję, że nie jestem dobrowolnym właścicielem FORDA a jedynie... Łukasz :) (2) super obsługa Kaczorex rozrząd, pierwsza wizyta w serwisie (1) wymiana rozrządu o połowę taniej niż u konkurencji Wymieniałem pełny rozrząd... silver mondeo Tragedia! (1) Dzięki niekompetencji pracowników musiałem 5 razy odwiedzać w/w serwis. Jeden... Kamil Serwis (1) Serwis Forda Fiesty wykonuję od lat zawsze w Big w Oliwie przy ul.... Zosia Matejuk Serwis godny polecenia!!! (1) Jestem klientem tego serwisu od 3 lat, pomimo opinii, jakie usłyszałem od... Artur Ogólnie ok (1) Generalnie byłem zadowolony z obsługi, ale sprzedawcy powinni podszkolić się... Mosur no nie polecam. (1) na przeglądzie przy 80.000km serwis napisał że sprawdził hamulce.... Rafał Miło i fachowo choć nie najtaniej (1) Mój focusik z 2004 roku ostatnio przechodził gorsze dni a w sobote w ogóle... Misiek Serdecznie podziękowania (2) Nie byłem zdecydowany na konkretny zakup. Po przybyciu do salonu BIG... Zadowolony klient Pełna profeska (2) Mam Mondeo 2004. Od jakiegos czasu falowały mi obroty, silnik sam gasł,... mick