BIG Property

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, ks. Bernarda Sychty 7/1A

Paulina - opinia (1) Pan Paweł to profesjonalista w pełnej krasie. Rzeczowy, merytoryczny,... Paulina Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki, którą zostałam otoczona. Profesjonalna... Joanna A.F. - opinia (1) Polecam! Profesjonalny, rzeczowy, terminowy i (co bardzo ważne) lojalny... A.F.
Tomasz - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę z BIG Property. Bardzo dobrze sprzedałem... Tomasz Sandra - opinia (1) Zdecydowanie wszystkim polecam biuro nieruchomości BIG Property. Przy... Sandra Witold - opinia (1) Firma bardzo dba o bezpieczeństwo swojego klienta przy transakcjach. Witold Polecam! (1) Korzystam od lat z pomocy Pana Pawła. O nic się nie musiałam martwić przy... Katarzyna polecam! (1) Bardzo szybka sprzedaż, dziękujemy Panu Pawłowi za zaangażowanie Dorota Zadowolona klientka (1) Agencja okazała się bardzo pomocna przy kupnie domu. Bez jej pomocy nie... Joanna Wynajem biura (1) Fachowa i kompetentna obsługa. Polecamy. Kazimierz Zadowolony Klient (1) Najlepsi pośrednicy w Trójmieście Kamil Profesjonalna obsługa (1) Świetna znajomość rynku i problemów prawnych związanych ze sprzedażą... Klient Małgorzata Meszczyńska - opinia (1) Profesjonalnie, bez jakichkolwiek problemów, nie musiałam się o nic martwić,... Małgorzata Meszczyńska Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy. Rzeczowo i kompleksowo pomogli mi... Dawid Iza - opinia (1) Polecam! Bardzo szeroka oferta nieruchomości. "Perełki" niedostępne w innych... Iza Iwona - opinia (1) Polecam! Pan Paweł Grabowski to najlepszy pośrednik nieruchomości w... Iwona Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście (1) Z czystym sumieniem polecam Big property wszystkim, którzy są zainteresowani... Tomasz Ł Karolina - opinia (1) Świetna oferta, profesjonalna obsługa, gorąco polecam Karolina W Trójmieście numer 1 (1) Miałem róznychpośredników nieruchomości. Odkąd trafiłem do BIG property... Tomasz Biuro nieruchomości godne polecenia (1) Pan Łukasz Browarczyk jest wysokiej klasy profesjonalistą. Rzetelnie i bardzo... Anna