BIG Property

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, ks. Bernarda Sychty 7/1A

Polecam! (1) Z BIG Nieruchomości nawiązałam kontakt w celu wynajmu lokalu usługowego pod... Anna profesjonalizm (1) transakcje na rynku nieruchomosci tylko z BIG Nieruchomosci, jesli zależy Ci... Aneta BIG Nieruchomości - 100% zadowolenia! (1) Firma godna polecenia! Indywidualne podejście do klienta. Profesjonalna i... Maria
DZIĘKUJĘ (1) SKUTECZNOŚĆ /umowa pośr.28.08.14,umowa przedwst.20.09, sprzed.26.09/... Bogdana Szuba BIG nieruchomości - gorąco polecam! (1) Mając wcześniejsze niekorzystne doświadczenie z wynajmem mieszkania -... Basia Polecam BIG (1) Po doświadczeniu współpracy z Panem Pawłem Grabowskim nie widzę innego... Mingovian POLECAM BIG nieruchomości (1) Polecam BIG nieruchomaści,fachowość i profesjonalizm to atuty tej firmy. Moje... Anna Coellen-Gąsiorowska Polecam! (1) Rewelacyjna współpraca, dobry kontakt i szybki wynajem! Duży wybór... Katarzyna mała firma, ale profesjonalna! (1) Do Pana Łukasza i Pana Pawła dotarłem przez znajomego, który mi ich polecił.... Warszawiak Ania - opinia (1) Pelna profesjonalnosc. Pan Pawel bardzo pomocny znajacy sie na rzeczy.... Ania