BIG Property

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, ks. Bernarda Sychty 7/1A

Michał - ocena (1) Serdecznie polecam agencję i Pana Adriana Falow. Poszukiwałem biura w związku... Michał Agnieszka - ocena (2) polecam, jestem bardzo zadowolona. transakcja sprzedazy mojego mieszkania... Agnieszka Krzysztof - ocena (2) Łukasz Browarczyk to świetny specjalista! Usługi pośrednictwa sprzedaży... Krzysztof
Magda - ocena (2) Gorąco polecam BIG Property za profesjonalizm i doskonałe wsparcie podczas... Magda Magda S. - ocena (1) Pomoc przy wynajmie nieruchomosci , oceniam bardzo pozytywnie Magda S. Anna - ocena (1) Współpraca z panem Łukaszem to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm... Anna Sławek R. - ocena (1) Jak dla mnie wyglądało wszystko profesjonalnie , duża pomoc w przygotowaniu... Sławek R. Weronika - ocena (1) Szczerze polecam BIG Property do współpracy. Pan Paweł profesjonalnie i... Weronika Joanna - ocena (1) Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm ze strony Pana Łukasza. Opieka nad... Joanna Joanna - ocena (1) Polecam BIG Property. Pan Łukasz Browarczyk podczas sprzedaży mieszkania... Joanna Tomasz Orłowski - ocena (1) Pan Łukasz wykazał się doskonałą znajomością rynku nieruchomości oraz troską... Tomasz Orłowski Anna - opinia (1) Pan Łukasz pomógł sprzedać nasz dom. Zajął się tym w sposób profesjonalny już... Anna Adam - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Łukaszem Browarczyk. Bardzo profesjonalne... Adam Asia - opinia (1) Polecam współpracę z Panami z BIG Property. Pan Łukasz i Pan Paweł bardzo... Asia Sabina - opinia (1) Polecam serdecznie firmę Big Property. Fachowa pomoc, świetna organizacja... Sabina PN - opinia (1) Bardzo profesjonalnie podejście do tematu najmu powierzchni biurowej. W sumie... PN MM - opinia (1) Firma godna polecenia! Pełen profesjonalizm !!! MM MJ - opinia (1) Współpraca jak zawsze na najwyższym poziomie. Panowie z BIG Property to... MJ Paweł - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, sprawne działanie i pomoc! Paweł Dorota Grabowska - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu Pana Pawła. Sposób w jaki... Dorota Grabowska