BIG Property

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, ks. Bernarda Sychty 7/1A

Pośrednik nieruchomości z najwyższej półki (1) Współpracowałem z Panem Pawłem z BIG Property w zakresie wynajmu biura.... Wojciech Bardzo profesjonalna obsługa oraz bogata oferta. (1) Polecam współpracę z biurem nieruchomości Big Property Gdańsk. Dzięki... Celina Szybko i skutecznie (1) Zdecydowanie polecam. Panowie szybko znaleźli dla mojej firmy nowe komfortowe... Tadeusz
Pełen profesjonalizm (1) Szukałam z mężem dosyć długo mieszkania w dzielnicy Gdanska. Trafiliśmy na... Karolina P. Joanna - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Łukaszem Browarczykiem! Duża wiedza,... Joanna Polecam każdemu kto szuka biura!! (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Browarczykiem i Panem Grabowskim. Podczas... Adam Skuteczny Pan Łukasz- polecam (1) Polecam Pana Łukasza, jest skuteczny i rzetelny. Polecę znajomym Bogdan Podziękowania (1) Chciałbym obu Panom jeszcze raz podziękować za współpracę i pomoc przy... Marek BIG nieruchomości - fachowe doradztwo (1) Podczas czynności zwiazanych ze sprzedażą mieszkania korzystałem z pomocy... Marek OPINIA KLIENTA (1) Biuro niezwykle profesjonalne, zdecydowane działania, szybka transkacja bez... STELLA Opinia dot.BIG Nieruchomości w Gdańsku ul.Uphagena 27 (1) Obsługa w pełni profesjonalna, a opracowana oferta oddawała stan faktyczny... Hanna Olejniczak Polecam !!! (1) Współpraca z Panem Łukaszem to czysta przyjemność. Rzetelne podejście do... Anna sprzedaz mieszkania (1) jestem bardzo zadowolony ze wspolpraca z BIG nieruchomsci. Moje mieszkanie... WOJTEK ADAM WLOSTOWSKI Profesjinalizm, skuteczność (1) Pan Łukasz w sposób rzeczowy zajął się moją ofertą dotyczącą wynajmu... Basia Zakup mieszkania (1) Łukasz Browarczyk to pośrednik idealny . Punktualny, dyspozycyjny, taktowny,... Iwona BIG Nieruchomości - polecamy! (1) Chcielibyśmy polecić współpracę z Panem Łukaszem Browarczykiem dzięki któremu... Agnieszka Kupno mieszkania w Gdyni (1) Kupujac mieszkanie w Gdyni otrzymalam wspaniala, profesionalna pomoc od pana... Alina Mazur POLECAM W 100% !!! (1) Polecam współpracę z Panami z BIG nieruchomości! Szybko, sprawnie i... Karolina Polecam! (1) Z BIG Nieruchomości nawiązałam kontakt w celu wynajmu lokalu usługowego pod... Anna profesjonalizm (1) transakcje na rynku nieruchomosci tylko z BIG Nieruchomosci, jesli zależy Ci... Aneta