Fachowość (2) Miałam przyjemność naprawiac samochód w tej firmie i musze powiedzieć, że... Mariola MINI (1) Kupiłem u Zdunka MINI mojej żonce i w reszcie mam spokój, tak jej się... Zadowolony klient MINI mojej żony (1) Ja kupiłem mojej żonce mini pól roku temu i byłem u Zdunka z nim już 4 razy... Max
MINI (2) Odwiedziłam salon chcąc dowiedzeć się czegoś na temat MINI . zastanawiam sie... klientka Mini pusto wszędzie, głucho wszędzie co to będzie ? (6) Chcialem zmienic olej. Czekalem 10 minut, bo z obslugi niebylo nikogo na... waldi1973r@wp.pl polecam BMW Zdunek (1) W moim E90 wykonali naprawę z dostarczonych przeze mnie części używanych,... jd ciagle dzwonia (3) ciagle ktos do mnie dzwoni. bylem klientem fota - dzwonil zdunek. raz bylem u... timoty nie wiem czemu sie tak uczepiliście (1) Byłam tam z swoim autem i panowie z serwisu(M.P) byli bardzo rzeczowi ,... zadowolona posiadaczka x1 profesjonaliści.... (1) U mnie było wzorowo. Assistance zabrał mój samochód ( roczny) późnym... Szymon a w TVN TURBO zobaczcie reportaż (1) Nazwisko to nazwisko. Bez różnicy czy kupujesz Renault, Dacia czy BMW -... były klient Bardzo profesjonalna obsługa (1) Zadzwoniłem do działu, który zajmuje się sprzedażą części i mimo mojej... Bogdan Wasilewski. obsługa tragedia (1) gorszego serwisu nie znam. nieterminowi, niekompetentni, niedokładni i... ania Dział Części (2) najlepszy dział części jaki spotkałem, profesjonalnie doradzili w kilku... Mikołaj Gdynia Obsługa w serwisie (2) Miałam okazję naprawiać (przy najmniej próbować naprawić) moje BMW, NIESTETY,... Ala Serwis MINI, Pan Adam i włosy stają dęba! (1) Pan Adam nie wie co się dzieje w serwisie. Raz mówi, że część została... auto firmowe rewelacyjny serwis (1) Byłem w grudniu w serwisie BMW Zdunek muszę pogratulować pracowników na... Krzysztof W końcu full profesional obsługa. (1) Chwalę sobię obsługę przez szefa serwisu. Pan Arek jest dokładny i wie o czym... Marian w koncu obsluga PREMIUM (1) Odwiedzila salon BMW Zdunek w listopadzie przy okazji korzystania z serwisu.... bardzo zadowolona klientka niestety, nie polecam, nie rozni sie od serwisu Renault (1) Witam, niestety nie polecam, mam zle wspomnienia z serwisem Renault... zawiedziony klient