Zdunek i BMW to pomyłka (5) Naprawiali brak mocy w 320D wymienili zawór przyśpieszenia gdzie komp. nie... Kat na debili Reklamacja usługi naprawy u zdunka w BMW (2) Jakis czas temu robiłem w blacharni naprawe po kolizji. oprocz tego ze miało... podirytowany Serwis BMW Zdunek (11) Totalne dno. To jest serwis marki premium?? To jakas kpina,to wstyd dla marki... Marcin
Renault Zdunek Kamil i Patryk (1) Chciałam podziękować Panom Kamilowi i Patrykowi, profesjonaliści, zawsze... Urszula Wolińska bardzo drogo i na sile (1) zmienialem ostatnio tarcze i klocki hamulcowe, u Zdunka (po ustaleniu VINu... xyz SUPER SERWIS (3) Serwisuję swoje BMW E90 od ok. czterech lat w firmie Zdunek i musze... Robert Kamiński odbiór auta (3) Odbiór samochodu na parkingu zewnętrznym, samochód podstawiony na ostatnią... rozgoryczony profesjonaliści (1) Bardzo profesjonalny serwisMiałem problem ze swoim samochodem jeździłem do... Andrzej wizyta (2) Ten serwis to jedna wielka pomyłka.wysłałem kilka wiadomości na adres email... ja michał - opinia (3) na początku roku zakupiłem u nich auto - obsługa, oferta,doradztwo wszystko... michał mini one (1) kupilam 4 letnie mini, po wyjezdzie za brame wysiadlo wspomaganie, po 4... anna Zakup nowego BMW (8) Witam, Jak dla mnie obsługa porażka i beznadzieja. Byłem w salonie... Wojtek DACIA! RENAULT! i BMW (6) ZDUNEK TO DACIA i RENAULT. W SALONIE BRAK TOALETY DLA KLIENTÓW! PRZESIADAŁEM... ZBYSZEK rozmowa, która poprawiła mi humor (3) Dziś otrzymałam telefon od Pana z tego serwisu. Zakopałam się samochodem, a... haneczka85@gmail.com bmw e38 - opinia (3) czy ktos tam wogole jest przy tych tel bo dzwonic mozna caly dzien i nikt nie... bmw e38 zdunek blee (2) Zdunek nic nie widzi ,że jego pracownicy robią go w tz trąbę obgadują... marek Witam Wszystkich Strzeżcie się ZDUNKA (7) Witam po krótce chciałbym opisac moją przygodę ze ZDUNKIEM i jego... Paweł BMW M5 (1) Posiadam BMW M5. Od pewnego czasu serwisuje pojazd w firmie Zdunek i muszę... Właściciel BMW M5 Jest OK (2) Byłem na serwisie - przy okazji chciałem dowiedzieć sie o cenach nowej X3.... BMW E83 Wuizyta w Serwisie BMW-Zdunek (1) W godzinę załatwione wszystko działa pięknie i nie ma się do czego... Romek.KK