BPS

Firmy kurierskie

Gdańsk, Lubczykowa 5

Patrycja W. - opinia (1) Wrażenia jak najbardziej na tak. Po nieudanej próbie nadania paczki przez... Patrycja W. Polecam, szybko i profesjonalnie (1) Wysyłam głównie lokalnie ale i krajowe przesyłki też im zlecam bo ceny mają... Zadowolony klient Omijajcie z daleka (1) NIE POLECAM tej firmy omijajcie ja z daleka lepiej wysłać poczta polska niż... Piotr
super ekspresowo, tanio i obsługa REWELACJA! (1) Po tym jak "Siódemka" nie informujac mnie- poprostu nie przyjechała,bo kurier... Agnieszka Rzetelna firma kurierska (1) Polecam wszystkim, którym zależy na pewności dostarczenia paczki,... Ida BŁYSKAWICA !!!!!! (1) Po raz pierwszy skorzystałam z przesyłki kurierskiej nie ukrywam, iż wybrałam... Jolanta Uratowali mi życie (8) 2 maja musialem wyslac paczke (łóżeczko) a ze gabaryty byly jak to okreslili... daniel NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA (2) W PONIEDZIALEK ZAMOWIOPNY KURIER W SRODE MIAL YC KTOS PO PACZKE NIEPOJAWIL... ANIA asia - opinia (1) Bardzo dobra firma ! Polecam ,bede korzystac nadal :) asia Tylko ta firme polecam !!!!!!!!!!! (1) Od kilku lat wysylam paczki do Niemiec przez BPS i jeszcze nigdy mnie nie... Malgorzata REWELACJA! (1) SOLIDNA FIRMA, POLECAM KAŻDEMU! ADRIANNA Podziękowanie za usługę . (2) Jestem b zadowolona że znalazłam taką firmę która powoduje zadowolenie... Bożena P terminy!!! (4) Zamówiłem kuriera, ładnie podjechał, zabrał paczkę, dostarczył następnego... slav NIE POLECAM!! strata czasu (6) Nie polecam jeśli chodzi o wysyłkę dużych paczek np. palet. Do firmy... Mocno wkurzony Bardzo dobra obsługa (1) Szybkie dotarcie paczki, tanio, miły Pan kurier. Szkoda, że nie miał przy... Pawellus MEGA FIRMA (1) Pragnę polecić firmę B.P.S miałem do wysłania paczkę 30kg .Google a tu... kubadm Najgorsza firma w Trójmieście (2) UWAGA na tą firmę! Zamówiliśmy kuriera rano, przesyłka miała dojść do 17 tego... Anna Pierwsze wrażenie super (2) W największe zimowe śnieżyce, gdy inne firmy odmawiały przyjmowania przesyłek... Fitness LEON mistrzostwo swiata (1) Generlanie wszystko w porządku, ale pobrania księgowane z pewnością nie są w... Kasia szybko i sprawnie (1) wprawdzie monitoring mają jeszcze uproszczony, ale informację o stanie... Andrzej Zawadzki