BULAJ

Restauracje Jedzenie na wynos Catering

Sopot, al. Franciszka Mamuszki 14

swietne golabki (1) Chcialabym bardzo polecic ten lokal, poza genialnym jedzeniem oczywiscie... GS :) - opinia (1) Jedzonko fantastyczne ( poza czerstwym pieczywkiem :) ). Ceny dość wysokie.... :) z dzieckiem (1) opis na stronie jest mocno przesadzony. Niema możliwości aby wejść z wózkiem... Dorota
\"pierogi z Dziczyzna\" (1) Dziczyzna ma \"swoj\" specyficzny smak, dodana do innych mies, NAWET w malej... Wieslaw Potempa Urocze miejsce :-) (1) Wczoraj wieczorem wybraliśmy sie z polecenia znajomych na kolacje do Bulaja... Karolina P. Niebo w gębie (1) Pyszne jedzenie nic dodać nic ująć, miła atmosfera, mili właściciele i... deedee Róznie to bywa (1) Miejsce oczywiście urodziwe - jedzenie bardzo dobre,pieknie i szybko podane,... Dana błogo (1) Nie będę rozbierał na części pierwsze każdego z dań, bo to nie o to chodzi.... Miko Przyjęcie weselne (1) W Bulaju zdecydowaliśmy się zorganizować imprezę weselną dla przyjaciół.... Marcelina&Jurek Rewelacja (1) Fantastyczna restaruacja slow food, swietna obsluga, bardzo smacznie i z... lotnik1976 niesamowite miejsce (1) najlepsza kuchnia w trójmieście!! obsługa zawsze wie co mówi i co robi.... zonk Inauguracja sezonu w świetnym i bardzo smacznym stylu. (1) W Bulaju zdarza mi się bywac dosyć często ze względu na domową atmosferę tego... Mariusz Lerh Porazka na otwarcie nowego sezonu! (1) W Bulaju zdarzylo mi sie byc kilka razy, dzisiaj po raz ostatni. Nie moge... sopocianin Koniecznie trzeba odwiedzić! (1) Bywam dosyć często i nigdy nie żałuję niczego co spróbowałem. Można wybrać... Paweł Bulaj- Niebiaskie kołysanie wszystkich zmysłow (1) Byłam tam gościem z okazji ślubu przyjaciół. Położenie lokalu jak i cała... gosha Patryk Szreter - opinia (1) Fantastyczna restauracja,obsługa, klimat, jedzienie. Polecam wszystkim,którzy... Patryk Szreter Polecam serdecznie :) (1) Przytulne miejsce z przepięknym widokiem na Bałtyk.Najważniejsza jest jednak... Danusia Dla znawców dobrej kuchni i etetyki (1) Uwielbiam wpadać tam z rodzinką w weekendy a w tyg. na lunch'e. Kuchnia... Ela lokal marzen (1) laokal marzen jedznie wino wszystko to , to strzal w dziesiatkea dzieki panu... magda pawel