BUTY na stopkę grubą i z wysokim podbiciem - jakie polecacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
To maja być pierwsze poważne buty mojego dziecka, zimowe oczywiście. Jakie wybrać? Które się łatwo zakłada, na co zwrócić uwagę? Które polecacie? Będę wdzięczna za rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BUTY na stopkę grubą i z wysokim podbiciem - jakie polecacie?

U nas tylko na rzepy i sznurowadla z zamkiem po boku w ogole nie wchodzą więc z góry odpadają, my dostalismy z bartka takie staruszki na szurowadła na zmiane i są dobre, a kupilam malemu na rzepy z ecco i tez sa dobre choć powiem, ze ciut gorzej wchodzą na nogę. przekonalam się, że rzepy muszą byc przynajmniej ze 3 żeby swobodnie wsadzać nogę. Kapciuszki nosimy na zapięcia więc nie ma problemu typu befado np. A na samym początku korzystaliśmy ze skarpet z taką kapciową podeszwą i tez były super. zależy czy maly chodzi jak nie chodzi to bym zainwestowała w kombinezon z butkami, a jak chodzić zaczyna to koniecznie musicie mierzyć i zobaczyc jak w butach da kilka kroków czy sie nie przewróci czy bedzie szedł swobodnie itp.

Moja młodsza córka ma wysokie podbicie i zarówno Geoxy jak i Ecco (modele na rzepy) wkłada się super także polecam :)

mamy geoxy na rzepy i wkładają się super, a Młoda też ma mega wysokie podbicie

Młody jeszcze nie chodzi, ale już próbuje, więc zimą pewnie zacznie. Więc teraz z tym mierzeniem/chodzeniem to kiepsko będzie ;)

MMajaa moja też jeszcze nie chodzi ale już stoi więc pewnie kwestia miesiąca jak zacznie. Z mierzeniem butów w sklepie ni było żadnego problemu z doborem rozmiaru również :)

Mój też pewnie stoi, ale tylko trzymając się czegoś. Chodzi przy meblach, coraz sprawniej ;)

może ktoś jeszcze poradzi?
Co myślicie o bucikach elefanten?

własnie pare dni temu kupiłam butki dla Maurycego...on ma jeszcze taka pulchną stópkę i wysokie podbicie...ŻADNE butki mu na łapkę nie wchodziły a wymierzyliśmy chyba wszystkie dostępne

Elefanten bardzo lubię ale niestety wszystkie kozaczki maja takie przeszycie z przodu i stópka z wysokim podbiciem nie wchodziła

na nogę weszły Geoxy i tylko model Gulp

chciałam zaoszczędzić kupując jakieś fajne polskie butki a wyszło jak zwykle ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....