Bajka "żółwik Sammy 2" - czy odpowiednia dla dziecka w wieku 3 lat?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy ktoś był i widział?
Mam w domu 1 część i była super. Ale słyszałam, że druga nie nadaje sie dla tak małych dzieci... Czy ktoś może to potwierdzić? Czy są tam jakies straszne sceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bajka

przyznam uczciwie, że ja byłam z 2-latkiem. Zastanawiałam się jak to będzie z takim maluchem, czy nie jest za mały a bajka za poważna. Postanowiłam sprawdzić i było super. Tak więc myślę że z 3-latkiem też będzie ok. Ja pierwszej części nie widziałam, więc nie mam porównania, ale mi się bajka podobała. Mojemu dziecku także.

Ja byłam z prawie 3 latkiem w kinie i szczerze to zastanawiam się, które momenty były straszne :) Bajka fantastyczna, lekka i przyjemna dla oka, synek wyszedł z kina zachwycony.

Uff... Strasznie się cieszę, że bajka jest spoko. moja mała oszaleje :P
Mi ktoś nagadał, że podobno są tam jakieś straszne momenty... Dlatego wolałam sie upewnić.

Sa straszne momenty(moze nie momenty-raczej sekrndy) moze ze dwa razy dzieci w kinie sie przestraszyly(6latki)ale zaraz potem smialy sie z tego

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...