Wszystko OK (1) Korzystałem kilkakrotnie, jestem zadowolony. Mogę polecić. Konrad Ewa - opinia (1) Rejestracja internetowa - bardzo wygodna, jeszcze nie zdarzyło mi się nie... Ewa kiepska jakość usług (1) nie polecam , głównie z powodu niskiej jakości usług lekarskich. małe... klaudia
Przychodnia na "5" :) (1) Przychodnia na "5" :) Urszula Szybowska polecam (1) Korzystam z usług poradni pediatrycznej ( 4 dzieci ) od 10 lat i jestem... Sasza pete - opinia (1) Trzy razy dzwoniłem i trzy razy nie skończyłem pytania i ponieważ Pani... pete kiedys było lepiej... (1) dziś juz wiem, że jesli muszę isć do lekarza, wole odczekać ale zarejestrować... ja Bozenka (1) Zgadzam się co do opinii o Dr.B,pacjenta traktuje jak zadre w oku, ledwo... bozenka dr B. - nie polecam (1) Dzisiaj na moje nieszczęście drugi raz zarejestrowałam się do dr B. Podczas... Pacjentka jestem zadowolona (1) Mimo duzej ilości pacjentów zostałam przyjęta punktualnie. Kłopoty z... Grażyna coraz gorzej (1) Jest tylko jedna rozsądna lekarka a dostać się do niej niezwykle trudno. Cala... zumba ... (1) Uważam, że rejestracja przez internet jest rewelacyjna, nie trzeba wstawac... Katarzyna Coraz gorzej (1) Korzystam z usług baltimedu od początku jego istnienia. Z obawą stwierdzam,... Anna kpiesko a nawet bardzo (1) korzystam z usług tej przychodni już od wielu lat (niestety) i dwa razy... ewcia