Galina - opinia (1) Lekarz ocenił mój ból kręgosłupa następująco: Kolejny symulant. Nie muszę... Galina A.na.an - opinia (1) Byłam ostatnio kilka razy w laboratorium i mialam doczynienia z młoda... A.na.an Jacek - opinia (1) Dno i sto metrów mułu, mimo obowiazku odmawiaja wizyt stacjonarnych z... Jacek
szok po wizycie u lekarza (1) do dzisiejszego dnia moja opinia byla bardzo pozytywna. Dzisiaj jednak... kowale Tragedia (1) Kolejki do rejestracji przy wizytach prywatnych, pogadanki przy okienkach.... Konrad DR. Kozłowska-Niesłuchowska (4) Chodzę do Baltimedu przede wszystkim z moim 3 letni synkiem. Pani dr.... zana ocena poradni ogólnej (1) Oceniać będę poradnię ogólną dla dorosłych (lekarzy rodzinnych), bo z poradni... Natalia lepiej trzymać się z daleka (1) Jestem zszokowana dzisiejszą sytuacją jak spotkała mnie w przychodni. Matka... zYTA pajentka (2) Jeszcze z rok temu nie dałabym niczego złego powiedzieć na temat tej... pacjentka Źle się dzieje (1) Lekarze nie przychodzą na zaplanowane wizyty rejestracja winna nie jest chory... Aj coraz bardzej rozczarowana (1) Jeszcze z rok temu nie dałabym niczego złego powiedzieć na temat tej... Pacjentka Bardzo dobra poradnia (1) Polecam dr Zbigniewa Witkowskiego specjalistę ortopedii i bardzo dziękuję za... Pacjentka Całkowita ignorancja (1) Ta przychodnia to kpina .za każdym razem jest problem z czasem przyjęcia... Krzysztof pacjent - opinia (1) Lekarze jak to lekarze, mają swoje dni :). Znacznie poprawiło się w... pacjent Rejestracja do lekarza - porażka (1) Ta przychodnia coraz bardziej mi sie nie podoba. Nie zalapalam sie w... J.s Nie polecam wizyt u Pani dr Biedrzyckiej (3) Niestety spotkała mnie przykra sytuacja z panią dr Biedrzycką. Podczas mojej... rozczarowana Dr Marzena Stryk - wspaniały lekarz! (1) Dr M. Stryk to świetny lekarz - komunikatywna, sprawna, życzliwa, ale nade... Urszula RACZEJ NIE POLECAM (1) Przychodnia jakich wiele, zbyt dużo pacjentów, zbyt długie terminy, zbyt... Uniżony Sługa wizyta tutaj jeden wielki stres (1) Umówiona na wizytę do kardiologa na 13 (prosiłam o godziny późniejsze,... Joanna dla dr Stryk chodzę do tej przychodni :) (1) Należę do przychodni od 10 lat...Pielęgniarki w rejestracji - KATASTROFA! Nie... Ola