system rejstracji internetowej to porażka (1) To jakaś paranoja żeby w 21 wieku nie można było się zarejestrować przez... piotr Brak kompetencji Pań w rejestracji (1) Lekarze ( szczególnie Dr Stryk i Dr Biedrzycka ) od zawsze cieszą się mim... Karola była pacjentka - opinia (1) Szanowne panie w recepcji nie dostają chyba premii za to aby ruszyć swoje... była pacjentka
Fatalna diagnoza i stracone zaufanie (1) Przyszłam do jednej Pani Doktor po zapaleniu tchawicy, które nie przeszło... NadalChora25 Baltimed to naprawdę dobra przychodnia (1) Witam.Do Baltimedu trafiłem jeszcze jako dziecko,więc mogę się wypowiedzieć... Patryk Kompletnie odradzam ! (1) Jestem matka jak i żoną . Zawsze są długie kolejki a jeśli jestes umowiony do... Pacjent dermatolog i laryngolog (1) Pani dermatolog i Pan laryngolog pracują chyba z przymusu.Zero... Gosia Lekarze (1) Super organizacja przyjęć na konkretną godzinę pszmy Ile wart jest człowiek - pacjent? (1) Jestem zarejestrowana od 7 lat, ale od dziś zaczynam rozwiażac decyzję o... Gdańszczanka Dr. Brancewicz (3) Dr. Brancewicz jakis dziwny. Nie wiem czy mial zly dzien czy to norma u... Pacjentka Przychodnia dla Pacjęta / RACZEJ PACJĘT DLA PRZYCHODNI (5) Siedzisz i czekasz - opóźnienie 15 min , nie ma pacjentów - a w tle słychać... uwaga!!! Polecam!!! (1) Polecam w szczególnosci por.dziecięcą i dr Niesłuchowską. Zawsze fachowa... Stała pacjentka POLECAM!!! (1) SUPER OPIEKA PEDIATRYCZNA. DZIECKO UCZĘSZCZA DO PRZYCHODNI OD 5 LAT. FACHOWA... BARBARA Kiedyś była lepsza obsługa (2) Średnią bardzo zaniża obsługa w rejestracji. Są tam tylko dwie panie... Pacjentka porażka (1) Pierwszy i ostatni raz moja noga postała w tej przychodni. Lekarka bardzo... Adam Kiepsko (1) Wizyta w tej przychodni powoduje u mnie drgawki. Człowiek wychodzi z niej... Karolina Raczej średnio (1) Poziom umiejętności lekarzy bardzo zróżnicowany, lekceważenie pacjenta przez... Piotr Najlepsza opieka!!!!!! (1) Moja rodzina korzysta z usług przychodni od momentu jej powstania na Oruni... Beata Tragedia i kpina z pacjenta (1) Badania coraz częściej przesuwane (pewnie, żeby kogoś innego wpisać w to... Radek Jest dobrze (1) obsługa miła, profesonalna, czasem trudno sie zarejestrować ale nie ma... DOROTA