Bardzo dbają o kienta ! (1) Obsługa jest bardzo miła, zawsze współpracują nie stwarzają żadnych... klientka beznadziejny bank (1) obsługa tego banku jest beznadziejna, pracownice chodza z kwaśnymi minami,... klientka Okno na świat "wizytówka PKO BP SA" (1) Gorąco zachęcam wszystkich do "odwiedzenia" Oddziału PKO BP SA w Gdyni na... Przypadkowy Klient
Ocena pracy Oddziału 2 w Gdańsku (1) Jeszcze do niedawna byłem Klientem wspomnianego Oddziału, szczęściem udało... Klient porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient obsługa infolini (1) Uprzejmię chciałam zapytać jak korzystac z infolini, nie wiem jakie mam... M.Skrzat Bardzo zła obsługa (1) Obsługa w ww. oddziale jest tragiczna. Pani przywitała mnie z dziwnym... Berni ...brak kompetentnej informacji (1) ...rozmumiem, że w polsce obowiązuje prawo mówiące, że nieznajomość... LMMisiek bankomat w Nowym Porcie (1) przyznac musze ze po moich ostatnich nazekaniach na czesta niesprawnosc... Jan Sieminski ta placówka naraża klientów na utratę zdrowia psychicznego (1) Zlikwidowanie konta w tym banku zajęło mi dzisiaj tylko 3 godziny czekania w... tudimisa czeste awarie bankomatu przy ul.wyzwolenia (1) szanowni panstwo w dzielnicy Nowy Port mieszka wielu klijentow Kredyt Banku... Jan Sieminski Obsługa kasowa to beznadzieja (1) niewystarczająca ilość osób na stanowiskach kasowych. firmy obsługiwane poza... Waldecki Szkoda czasu poprostu dno (1) Oceniam usługi świadczone przez Polbank na strasznie niskim poziomie, brak... Marek Fischer Brak przepływu informacji miedzy filiami (1) Dostałem monit za opóźnienie zadzwoniłem do Wrocławia i pani poinformowała... Przemek NAJGORSZY ODDZIAL W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam!!! obsługa w dziale obsługi kont poniżej krytyki. Godziny... dama kier