Agnieszka - ocena (1) Nie mam pozytywnych wrazen odnosnie obslugi w tymze Banku. Bardzo... Agnieszka piahu - ocena (1) Pełna profeska, szybko i sprawnie piahu Karol O. - ocena (1) Bardzo polecam bank. Moja sprawa została rozwiązana sprawnie i rzeczowo. Na... Karol O.
Marek P. - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Moja wymagająca i złożona sprawa została załatwiona od... Marek P. Andrzej Piask - ocena (1) Bardzo profesjonalna załoga i uśmiechnięta. Andrzej Piask Izabela - ocena (1) Jestem bardzo zaskoczona poprawą obsługi w tym punkcie. Pani Magdalena Kaługa... Izabela Olga - ocena (1) Aktualizacja danych . Pan Paweł , który nas obsługiwał był bardzo nie... Olga KTN - ocena (1) Profesjonalna, fachową obsługą przez Pana Dawida N. Bardzo kulturalny i... KTN Wojtek - ocena (1) Merytorycznosc , uprzejmość, zawsze perfekcyjnie jestem obsłużony. Wojtek Ninja - ocena (1) polecam Pana Zygmunta, super gość Ninja Kasia - ocena (1) Bardzo duże zaangażowanie i profesjonalizm obslugi przez pracowników... Kasia Cezary - ocena (1) Super oddział bardzo polecam Cezary Zbig - ocena (1) Bardzo dobra obsługa Zbig Adam - ocena (1) Szybką i miła obsługa w oddziale Adam Ewa - ocena (1) Przemiły p.Michał pomógł założyć aplikację,bardzo profesjonalna obsługa i... Ewa Mam - ocena (1) Tu pracują osoby które nie mają podstawowej wiedzy o bankowości obsłudze... Mam Wieslaw Rusiecki - ocena (1) Brak zainteresowania starszymi klientami którzy nie korzystają z bankowości... Wieslaw Rusiecki Anna Chuchro - ocena (1) Bank Pekao -Oddział w Gdańsku ,ul. Gancarska 23 Polecam Panią Monikę... Anna Chuchro Ilona Kłopotowska - ocena (1) Umówiłam się na rozmowę telefoniczną w sprawie kredytu hipotecznego na... Ilona Kłopotowska Adam Koperski - ocena (1) Za każdym razem, jak jestem w gdańskim, 11 oddziale PKO Banku Polskiego,... Adam Koperski