Danuta Karkowska - ocena (1) Bardzo miła obsługa, perfekcyjny profesjonalizm . Wielkie dzięki na ręce pani... Danuta Karkowska Andrzej - ocena (1) Od dłuższego czasu oceniałem obsługę w oddziale Alior Banku w Gdańsku przy... Andrzej Piotr - ocena (1) Bardzo kompetentna i uprzejma obsługa. Wiele propozycji wobec klienta.... Piotr
Danuta - ocena (1) Jesteście najlepsi Danuta Adam - ocena (1) Aktualizacja danych i załatwienie bieżących spraw. Jestem niezwykle... Adam Ania - ocena (1) Polecam ten bank. Zostałam dzisiaj w sposób fachowy obsłużona przez Panią... Ania Grzegorz - ocena (1) Indywidulane podejście i świetna obsługa w oddziale. Jako klient czuję się... Grzegorz Beata - ocena (1) Bardzo miło i sprawnie u Pani Żanety Beata Piotr Koman - ocena (1) Szybka, kompetentna i b. pomocna obsługa. Sprawa załatwiona dokładnie tak jak... Piotr Koman Bankier - ocena (1) Wizyta tam nie ma sensu. Nic nie można załatwić zalecam od razu udać się do... Bankier Jan Zych - ocena (1) Serdeczne podziękowanie za cierpliwość i ogromną pomoc Pracowników... Jan Zych Aleksandra - ocena (1) Bardzo przemiła obsługa a Pan Paweł zawsze jest pomocny w każdej kwestii. Nie... Aleksandra Julia Bugajska - ocena (1) Pan Jakub Maczka to doradca, który naprawdę wie, co robi. Odpowiada... Julia Bugajska Maria Morawska - ocena (1) Szybko i profesjonalnie. Pani Agnieszka Sajewicz to doskonały opiekun bankowy... Maria Morawska Andrzej - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa Perfekcyjna Doradca Pani Danuta Haziak. Wiele... Andrzej SWK - ocena (1) Razem z Panem Kacprem współpracowaliśmy przez kilka lat przy pozyskiwaniu... SWK Klient - ocena (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Wspaniały zespół. Godny polecenia oddział... Klient Alina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi w Alior bank przy ulicy Rajskiej.... Alina Agnieszka - ocena (1) Nie mam pozytywnych wrazen odnosnie obslugi w tymze Banku. Bardzo... Agnieszka piahu - ocena (1) Pełna profeska, szybko i sprawnie piahu