Anna - ocena (1) polecam XXI oddział, a zwłaszcza Panią Martę S. Jest to osoba bardzo... Anna Katarzyna - ocena (1) Polecam XXI oddział Banku PKO BP a zwłaszcza panią Martę S.ktora jest osobą... Katarzyna Bogumiła i Mirosław - ocena (1) Pracownik Banku Pan Kacper Śliwa zasługuje na najwyższą ocenę. Jest niezwykle... Bogumiła i Mirosław
justyna - ocena (1) Pan KAmil od hipoteki SUPER ! Pani Agnieszka - opiekun klienta rewelacja... justyna FanT - ocena (1) Rewelacyjna obsługa FanT Anna Bańka - ocena (1) Zostałam bardzo dobrze obsłużona w VI oddziale. Anna Bańka wlad - ocena (1) Beznadzieja w obsłudze telefonicznej. Paranoja-boty. Pozostałe podane na... wlad Aleksandra - ocena (1) Dzięki profesjonalnemu podejściu Pana Kamila, jego ogromnej życzliwości udało... Aleksandra Maciej - ocena (1) Pracownicy kompletnie lekceważą klientów, oczekiwałem w placówce na spotkanie... Maciej Monika - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa przez Panią Ewelinę w zakresie... Monika Jan - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować i pochwalić obsługę za wspaniałą... Jan Bartek - ocena (1) Bardzo sprawne działanie, szybka i fachowa pomoc w sprawach kredytowych i... Bartek Rafal - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi przez. Panią Sandrę Rafal Marek - ocena (1) poszukuję kontaktu z pracownikiem - panem długowłosym, bodajże ma na imię... Marek Wdzięczna klientka - ocena (1) Byłam kilka dni temu w oddziale banku PKO SA w Pruszczu Gdańskim. Obsługiwała... Wdzięczna klientka Julia - ocena (1) W związku z zakupem mieszkania zwróciłam się po kredyt do banku Santander... Julia Magda - ocena (1) Przyjęła mnie p. LAURA,bardzo kompetentna osoba,wszystko przejrzyście... Magda Małgorzata - ocena (1) Okropna obsługa, Panie przez telefon zapraszają z informacją, że mają... Małgorzata Dariusz - ocena (1) Jestem nowym klientem banku PKO BP, tym nie mniej z tytułu, że moja Mama... Dariusz Bogusław N. - ocena (1) Szczerze polecam Oddział 1 PKO BP w Gdyni ul.Waszyngtona 17.Jestem bardzo... Bogusław N.