Monika - ocena (1) nie opublikowano Wczoraj zablokowała mi się karta w bankomacie, weszłam do... Monika Piotr - ocena (1) Pan Mateusz Miklaszewski - pełen profesjonalizm, doskonałe podejście do klienta. Piotr Kuscheldaria1976 - ocena (1) Profesjonalna obsługa banku Kuscheldaria1976
Krisnowak@vp.pl - ocena (1) Miłe panie. Błyskawiczną pomoc Krisnowak@vp.pl Angelika - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Ewelinę O. Bardzo sympatyczną i słowna kobietka,... Angelika Anna - ocena (1) Pan Kamil Chełmiński to najlepszy doradca klienta z wszystkich oddziałów PKO BP Anna Ivanesa Plauskaya - ocena (1) Z wielką przyjemnością poświadczam, że jestem bardzo zadowolona z usług... Ivanesa Plauskaya Alina Borczyńska - ocena (1) Obsługa w Państwa oddz.banku przez Pana Bartłomieja wysoce profesjonalna i... Alina Borczyńska Maria - ocena (1) Bardzo długi czas oczekiwania, wiele osób wychodzi nie czekając. Kilka osób... Maria Katarzyna Dorota rompca - ocena (1) Jestem kolejny raz w Oddziale, pozytywne załatwienie moich spraw,... Katarzyna Dorota rompca Stasiu - ocena (1) Super obsługa miła , można przyjść i się nie czuje niechcianym polecam Stasiu Piotr - ocena (1) Bardzo Milo I profesjonalnie Piotr Joanna - ocena (1) Polecam pełen profesjonalizm Joanna Violetta - ocena (1) W dniu 27.10 byłam w placówce ul.Rajska Gdansk zamknąć konto.Konto nie... Violetta Karolina - ocena (1) Załatwianie kredytu hipotecznego u pana Kamila to czysta przyjemność. Karolina BartekG - ocena (1) nie sposób się dodzwonić, nikt nie odbiera telefonu BartekG Maja - ocena (1) super pomocni pracownicy Maja mirosław - opinia (1) Chciałem wyrazić swoje najwyższe uznanie dla Pani Izabeli Kryger za bardzo... mirosław Zofia - opinia (1) Pan z obsługi bardzo nie uprzejmy w stosunku do stałych klientów, arogancki .... Zofia Justyna - opinia (1) Wszystko sprawie i bardzo rzetelnie. Polecam Justyna