G.T. - opinia (1) Pragnę serdecznie Państwu podziękować za profesjonalną i miłą obsługę Waszego... G.T. Mariola - opinia (1) Bardzo miła obsługa, Panowie profesjonalni i uśmiechnięci. Warto podejść i... Mariola Katarzyna P. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z bankiem PKO BP, a szczególnie... Katarzyna P.
Marta - opinia (1) najgorszy bank z jakim miałam styczność aż niepojęte w dzisiejszych czasach,... Marta Jacek - opinia (1) Najgorsza placówka banku, panie robią sobie przerwę kiedy chcą, klient się... Jacek ewa - opinia (1) brak kontaktu telefonicznego z bankiem ewa Sławek - opinia (1) Obsługa przy Jana Pawła w Gdańsku masakra !!! Nie dziwie się, że tam nigdy... Sławek Monika - opinia (1) Witam, nie jestem osoba która zawsze opinie dodaje dzieje się to bardzo... Monika Tetiana Revska - opinia (1) Obsługa klientów w Banki ING na ul.Grunwaldzkiej, 56 w Gdańsku jest na... Tetiana Revska Paulina - opinia (1) Obsługa żenująca, w momencie zaobserwowania problemu ignorują klienta. Zero... Paulina Bożena - opinia (1) Od godziny dzwonię do wszystkich oddziałów w Gdyni i Gdańsk Ogarna opiekun... Bożena Paweł Rodziewicz - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta , przede wszystkim bardzo miła obsługa ,... Paweł Rodziewicz www.bank.czest.pl - opinia (1) współpracujemy, polecam - szybka obsługa klienta www.bank.czest.pl B. - opinia (1) W dwóch słowach: słaby oddział. Brak kontaktu, a jeśli już to tak jak... B. Filip - opinia (1) Byłem dzisiaj obsługiwany przez bardzo miłą panią Annę K. Mieliśmy za zadanie... Filip Maria - opinia (1) Najgorszy bank z jakim przyszło mi kiedykolwiek... ...współpracować! Sama... Maria Problemowa obsługa ! (1) W oddziale na ul. Kadmowej obsługa, głównie Panie pracujące na obsłudze... nigdy więcej Tragicznie (1) Jest godzina 17.00, bank podobno czynny do 20.00. Drzwi zamknięte (szarpię -... Anna Bank PKO ul Ogarna 116 (1) W w piątek 14czerwca 2019 .byłam w odziale banku bo chciałam załatwic sprawe... Jadwiga Stanowczo odradzam (1) Posiadam w ww. oddziale od kilkunastu lat kredyt hipoteczny. Generalnie... Marcin