Biuro maklerskie (1) Bałagan z adresem siedziby i niedouczeni pracownicy - 18.08.2017r. godz.... Kika Nie ma sensu załatwiać tam poważnych spraw (1) O ile sam mBank jest dobry, ma ciekawe oferty ROR, to tyle placówka mBanku w... Patrycja beznadziejna obsługa (1) beznadziejna obsługa :( czas oczekiwania minimum godzina Ewelina
Polecam (1) Bardzo miła obsługa, pracownicy chętni do pomocy nawet w bardzo trudnych... Janusz Ten oddział tragedia (1) Ogólnie co do banku nie mam zastrzeżeń ale ten oddział tragedia ! Nie idzie... A-M pozytywna (1) Bardzo miła i fachowa obsługa.Panie tam pracujące uśmiechnięte,chętnie... ala Polecam (1) Jestem stałym klientem Idea Bank. Mam za sobą kredyt, prowadzą mi konto... Marta NA TKACKIEJ BRAK KASY TO SKANDAL ...!!! (1) Oddział A. Banku na ul.Grunwaldzkiej moim zdaniem nie jest przystsowany do... Marek Świetna oferta (1) Oprócz kredytów z dopłatami z Unii przemiła, profesjonalna obsługa.... Jan Niekompetencja (1) Od 10 lat jestem w banku Millennium i nigdy nie miałam takich nieprzyjemności... Niezadowolona oddział Chełm słaby jak makaron (1) bardzoooooooo słaby oddział i obsługa potrzebna wymiana pracownikó między... klientka Złe wrunki prowadzenia konta, (1) Bardzo drogie przelewy, ograniczony dostęp do konta, w niektórych oddziałach... Zbigniew Tragedia! (2) Kolejka na 4 osoby a godzina stania, bo panie z okienka tak wolno pracują.... Klient Czas (1) Pracownicy tego oddziału za nic maja czas swoich klientów! Oczekiwanie na... Beata Meronk UNIKAĆ tego "banku" (2) Założyłem w tym banku lokatę. Po jej wygaśnięciu złożyłem dyspoozycję o... Leszek Michalczyk Jestem zadowolona. (1) Na początku tego roku założyłam działalność, a tuż potem konto firmowe. Z... Sylwia Były klient (1) Zamknąłem r-k w PEKAO, bank rozliczył konto i pozostałe moje srodki pieniężne... Jacek Bez zastrzeżeń (1) Nie mam zastrzeżeń do jakości obsługi w tej placówce. Zawsze dostaję... Izabela pełen profesjonalizm (2) bardzo miła i sympatyczna obsługa, bardzo mi się podobało, byłem szybko... Jacek Brak profesjonalizmu w obsłudze klienta (1) Strzeżcie się Pana, który przedstawia się jako multiagent przecież on wie... klientka