Niemiła obsługa (1) Trafiłam na bardzo niesympatycznego młodego pracownika w środkowym okienku... Katarzyna Naliczanie nierealnych opłat !!! (1) Złodziejskie naliczanie oplat od monitów za brak srodków w systemie... Piotr brak słów (2) Bank BGŻ to jest jedna wielka pomyłka jeśli to można nazwać bankiem załoga w... klient
GORACO POLECAM (2) Pani Kierowniak Annia, bardzo dobrze zna produkty banku (czego nie mozna... dominika dramat (1) Odradzam skorzystanie z placowki getin banku przy podwalu staromiejskim w... klient Polski bank ludzkie podejście do klienta (1) To bank w którym załoga rozpoznaje swoich klientów i pamięta od razu po... Ryszard Bardzo dobry i przystępny Bank (1) Dobra i przyjazna obsługa. Personel posiadający wiedzę w zakresie oferowanych... MGM Porazka (3) Wlasnie czekam w kolejce. 3 osoby oczekujace przede mna. Obslugiwana jedna... Grzegorz szybka obsługa, mili pracownicy, dobre warunki prowadzenia konta.... (1) mam w tym banku konto od 2 lat, sprawy zazwyczaj załatwiam osobiście i zawsze... MJ brak szacunku i profesjonalizmu (1) Do wszystkich, którzy zamierzają się wybrać do getinbanku przy Podwalu... Leszek Borkowski Totalna niekompetencja i żal (1) Wraz z mamą mamy lokatę w Banku Pocztowym, za każdym razem kiedy idę odebrać... Dawid Mydlenie oczu i beznadziejna obsługa (1) Zainteresowany założeniem własnej działalności sprawdziłem stronę internetową... February BRAK ODDZIAŁÓW , TELEFONY WIDMO (3) NA CAŁY GDAŃSK ISTNIEJE TYLKO JEDEN ODDZIAŁ,TELEFONY SĄ NIE ODBIERANE, ANI... KLIENT polisa (1) w maju zaniosłem polise za dom mam potwierdzenie a dostałęm pismo że muszę w... tygrys888888 UWAGA !!! OMIJAJCIE TEN BANK (1) Notoryczne problemy z tą firmą i obsługą konta online drogie produkty brak... klient odradzam stanowczo (1) Najgorsza obsluga i to uważam o calym podejsciu pko do klienta malo... malgorzara dwie wizyty po godzinie zeby wplacic kase (2) za pierwszym razem jakaś Pani siedziała w kasie 40 minut ,( do momentu aż sie... mateusz kredyt hipoteczny (1) Właśnie podpisałem umowę o kredyt na zakup mieszkania przede wszystkim dzięki... Lech Numerki do kolejki (4) Nie wiem kto wpadł na taki pomysł, ale już dawno powinno to być zrobione.... Jan z Warszawy Totalna niemoc, niekompetencja i lekceważenie klienta (1) Złożyłem wniosek o zmianę podst. danych firmowych na rach.firmowym.... Jarosław