Jeremy - opinia (1) mój pierwszy kredyt u pani Ewy w Wejherowie. Super obsługa, fajny kredyt na... Jeremy kredyt (1) Szukałam i dostałam kredyt z oprocentowaniem 9,9 % bez dodatkowych ukrytych... polka100 MASAKRA (1) OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN ODDZIAŁ. NAWET PROSTE ZAŁATWIENIE SPRAWY ZAJMUJE... KLIENT
Nie polecam (1) Lata mijają, a problem pozostaje ten sam - kilka osób w kolejce musi czekać... martha Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam opieszałość i olewanie klienta to powinno być LOGO... Pysia Nie miła Pani z obsługi klienta (1) Pani, która w dniu 16.11.2013 około godziny 19 była na stanowisku obsługi... Anonim Klient - opinia (1) Dnia 13-11-2013 korzystałam z usług tego oddziału. Pozytywnie nastawiona nie... Klient Najgorsza placówka wbk (1) Zamykanie 10min przed zakończeniem pracy, a następnego dnia z uśmieszkiem... Patryk NIE POLECAM (1) Na siłę wciskają dłuższy okres kredytowania, skoro mam ochote spłacić kredyt... ld Podmłyńska - nieprofesjonalna obsługa (1) Przyszłam do oddziału na Podmłyńskiej, ponieważ na infolinii uzyskałam... Rozczarowana klientka PKO BP STARY BANK-PODSTARZAŁA OBSŁUGA... (2) W dniu dzisiejszym oddwiedziłem oddział banku PKO BP w Sopocie-porażka.W tym... klient Koszmar! (1) Tego co tam się dzieje nie da się opisać jakimikolwiek słowami. Nad jednym... Ludwina andrzej - opinia (1) zalozyc konto to nawet bez dowodu można było wystarczylo podpis zlozyc a... andrzej miła kasjerka Pani Małgosia (1) Chcieliśmy podziękować Pani Małgosi za wspaniałą obsługę a jednocześnie za... stali klienci od lat.... Nie polecam tego oddziału (1) Nie chcę opisywać szczegółowo sytuacji która mnie dziś spotkała w tym... An Bardzo miła rzetelna obsługa (1) Kompletne przeciwieństwo oddziału przy ul. Grunwaldzkiej!!! Tutaj jest... An Alior Bank- najdroższy kredyt świata (1) Nie dajcie się nabrać na tani kredyt z niską ratą w Alior Banku. Moja siostra... mc5555 Niezadowolona Marta - opinia (1) W poszukiwaniu kredytu mieszkaniowego zapukałam do drzwi tego banku. Zaraz... Niezadowolona Marta .... (1) Właśnie dostałem ponaglenie do zapłaty po 8zł za jak myślałem darmowe konto +... mnich3001 Niekompetentni pracownicy (1) Jeden z pracowników obsługi klienta bardzo niekompetentny- o wszystko musiał... m.