Wolą zamknąć konto Klientowi niż dać mu lepszą ofertę niż miał dotychczas. (1) Chciałem zmienić ofertę konta osobistego na darmową, ponieważ przez 15 lat... Pan z Gdańska Obsługa fatalna (1) Nie polecam odwiedzać tej placówki ze względu na obsługę jest kompletnie nie... klient Zmarnowanie czasu i nerwów (1) 3 osoby w kolejce - ok. półtorej godziny czekania. Dopiero gdy moje dziecko... darek
UWAGA NA ALIOR BANK (1) Alior bank gromadzi kapitał przed wejściem na giełdę. Do niedawna konta... Marian TRAGEDIA (1) Po prostu absurd. Dzisiaj bylam w tym banku i jak zwykle zmarnowane pol dnia... Ola Coraz gorzej... (1) Mamy kredyt w złotówkach w tym banku i o ile podpisanie umowy kredytowej było... Dorota Masakra (1) Mam dwa konta w tym chorym banku i strasznie tego żałuje .oczywiście zmienię... kowal tu trzeba cierpliwości ! (2) Dlaczego istnieje tylko jedna placówka Banku we Wrzeszczu, między 1 a 15... Danuta Bank Spółdzielczy Świętokrzyska 58 vis a vis O.S.K. Oskar (1) Zapraszam wszystkich do tego banku sama mam tam konto fajna obsługa niskie... Zadowolona Klientka Oddział w Gdańsku,ul.3 Maja. (1) Potrzebowałam alternatywnego rachunku bankowego (mam już konta,lokatę, i RM... Jat obsługa klientów instytucjonalnych (1) w owej placówce jest specjalne stanowisko do obsługi klientów... Emilia CZY TAK SIĘ TRAKTUJE KLIENTA? (1) Być może to był zły dzień pracującego tam pana Michała S. jednak to ja mnie... Zdegustwony klient Szacunek dla starszych (2) Dziś byłam w nowym oddziale PKO na Grunwaldzkiej w Sopocie. Pięknie i ładnie... Jadwiga R. "dociekliwość nie w tę stronę jak powinno..." (1) Obsługa oddziału nie wiem skąd wzięta... zamiast odpowiadając na zadane... Diana najgorsza placówka kredyt banku w polsce (1) jestem zażenowany gdyż ta placówka przypomina starsze oddziały państwowych... Klient KB Pan Patryk i cała ekipa (1) młodzi ambitni , nic dodać nic ująć profesjonaliści Technoplus gdzie pani blondynka (1) w tej placówce to można się tylko porozumieć z panią marzenką , bardzo miła... mateusz-1977@wp.pl KRYTYKA (1) 1/PROWIZJA ZA PRZELEW ZAGRANICZNY W WYSOKOŚCI 16O € WYNIOSŁA 30... NN prośba o wypełnienie ankiety pracowników banku PKO BP do pracy mgr (2) To jest adres strony na której znajduje się ankieta do mojej pracy mgr na... justyna Najlepszy Bank (1) Skorzystaelm z Usłu w tym banku, ale w Oddziale w Kartuzach, usługa... Klienta na zawsze w BGŻ