Klient - opinia (1) Dnia 13-11-2013 korzystałam z usług tego oddziału. Pozytywnie nastawiona nie... Klient Najgorsza placówka wbk (1) Zamykanie 10min przed zakończeniem pracy, a następnego dnia z uśmieszkiem... Patryk NIE POLECAM (1) Na siłę wciskają dłuższy okres kredytowania, skoro mam ochote spłacić kredyt... ld
Podmłyńska - nieprofesjonalna obsługa (1) Przyszłam do oddziału na Podmłyńskiej, ponieważ na infolinii uzyskałam... Rozczarowana klientka PKO BP STARY BANK-PODSTARZAŁA OBSŁUGA... (2) W dniu dzisiejszym oddwiedziłem oddział banku PKO BP w Sopocie-porażka.W tym... klient Koszmar! (1) Tego co tam się dzieje nie da się opisać jakimikolwiek słowami. Nad jednym... Ludwina andrzej - opinia (1) zalozyc konto to nawet bez dowodu można było wystarczylo podpis zlozyc a... andrzej miła kasjerka Pani Małgosia (1) Chcieliśmy podziękować Pani Małgosi za wspaniałą obsługę a jednocześnie za... stali klienci od lat.... Nie polecam tego oddziału (1) Nie chcę opisywać szczegółowo sytuacji która mnie dziś spotkała w tym... An Bardzo miła rzetelna obsługa (1) Kompletne przeciwieństwo oddziału przy ul. Grunwaldzkiej!!! Tutaj jest... An Alior Bank- najdroższy kredyt świata (1) Nie dajcie się nabrać na tani kredyt z niską ratą w Alior Banku. Moja siostra... mc5555 Niezadowolona Marta - opinia (1) W poszukiwaniu kredytu mieszkaniowego zapukałam do drzwi tego banku. Zaraz... Niezadowolona Marta .... (1) Właśnie dostałem ponaglenie do zapłaty po 8zł za jak myślałem darmowe konto +... mnich3001 Niekompetentni pracownicy (1) Jeden z pracowników obsługi klienta bardzo niekompetentny- o wszystko musiał... m. Wolą zamknąć konto Klientowi niż dać mu lepszą ofertę niż miał dotychczas. (1) Chciałem zmienić ofertę konta osobistego na darmową, ponieważ przez 15 lat... Pan z Gdańska Obsługa fatalna (1) Nie polecam odwiedzać tej placówki ze względu na obsługę jest kompletnie nie... klient Zmarnowanie czasu i nerwów (1) 3 osoby w kolejce - ok. półtorej godziny czekania. Dopiero gdy moje dziecko... darek UWAGA NA ALIOR BANK (1) Alior bank gromadzi kapitał przed wejściem na giełdę. Do niedawna konta... Marian TRAGEDIA (1) Po prostu absurd. Dzisiaj bylam w tym banku i jak zwykle zmarnowane pol dnia... Ola Coraz gorzej... (1) Mamy kredyt w złotówkach w tym banku i o ile podpisanie umowy kredytowej było... Dorota