Zmarnowanie mojego czasu (1) Chciałem uzyskać kredyt na firmę 15tyś na start, w reklamach tylko na... Zrażony "Wyższa kultura bankowości" (1) Cytuję słowa bankiera Wasilewskiego ( Pan w okularach) ul. Tkacka Gdańsk: "... Zrażony "Wyższa kultura bankowości" (1) Cytuję słowa bankiera Wasilewskiego ( Pan w okularach) ul. Tkacka Gdańsk: "... Zrażony
brak kompetencji (1) tragiczna niekompetentna obsługa, Pani Babkiewicz zaprzeczeniem pracownika... Oszukany Dobry bank (2) Ogolnie rzecz biorac osoba, ktora napisala przede mna chyba nie wziela... Artivena bank tak- odział na 3-go maja NIE!!! (1) Ogólnie jestem klientką banku już od dobrych 10 lat i jestem zadowolona. Mam... Maja rzetelna obsługa (1) gorąco polecam! pracownik pomógł mi wyjaśnić moją sytuację finansową w banku... Marian Bardzo pozytywna opinia (1) Bardzo pozytywna opinia, zawsze fachowa i usmiechnięta obsługa Paulina Masa Porażka. (1) Najgorszy bank i nasłabszy jego oddział. Nie można dowiedziećsię niczego,... Kuba Nigdy więcej (1) Obsługa czasem spoko ale czasem jest tragiczna... Ale naczekać się trzeba... Michał Agata - opinia (1) Kolejki i powolnosc personelu wolaja o pomste do nieba!!! Moze trzeba by... Agata uważajcie na ukryte opłaty (1) Niestety bank millenium reklamuje dobre konto jako bezpłatne - ale już na... rozczarowana klientka Niewykwalifikowana i niekompetentna obsługa (1) Złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny, zostałem poinformowany że wszystko OK,... Piotr SĄ profesjonalni (3) Bardzo miła obsługa, mają w sprzedaży wile produktów, nie są nachalni jak... agula franek - opinia (1) Tragedia. Najgorszy bank w jakim można mieć konto. Nie dość że obsługa jest... franek Super Placówka (1) Jestem stała klientka Polbanku. Ze względu na zmianę miejsca zamieszkania... Marzena S. Odradzam (1) Niewiarygodnie niekompetentna obsługa, pomimo spełnienia przeze mnie w 100%... rozczarowana klientka Kilka słów o tym jak traktują klientów w PEKAO S.A. (1) Duże opóźnienia przy uruchamianiu i spłacie kredytu mieszkaniowego. Po... były klient Skandal (2) W tym dniu w godzinach popołudniowych przyjechałam do banku aby poprawiono mi... elkaza Marta - opinia (2) Po dzisiejszej wizycie w banku zastanawiam się czy pracujące tam Panie są za... Marta