Anna - opinia (1) bardzo dobra sprawna obsługa, brak kolejek, goraco polecam Anna NIE KOMPETENTNY PRACOWNIK (1) NIE POLECAM TEGO ODDZIAŁU.PRACOWNIK ZAJMUJACY SIE OBSŁUGA KREDYTÓW... Basia Naciąganie klientów (2) Mam, niestety, w tym banku kredyt hipoteczny. Na poczatku obiecywali zloet... Wika
Mogę polecić. (1) Fajna, luźna atmosfera, przyznano kredyt bez robienia kłopotów. Lesio dla ludzi mających czas (2) Zacząłem załatwiać kredyt pod koniec listopada 2009. Dzisiaj jest 26 stycznia... Sławomirj Grzmiel Spoko (2) Ogólnie nie jest źle, spodobało mi się to że nie ukrywaja żadnych opłat w... Emila ja - opinia (1) super obsługa ja TOTALNY BRAK KOMPETENCJI !!!!!! (2) Wszystkich informacji zwrotnych żądajcie na piśmie bądź na maila!!! Mówią... Poszkodowany klient Zero Profesjonalizmu. (1) Jesli chcesz coś szybko załatwic, to mniej pewność ze nie w tym Banku. ...... Piotr BRAWO (1) PODANY NUMER TELEFONU JEST >>ALE DODZWONIENIE SIE JEST NIE MOŻLIWE PRÓBOWAŁEM... kAROL Kontakt (3) Po wielu próbach, nie udało mi sie dodzwonić do tego banku :/ (oddział wrzeszcz) Aleksander bank przyjazny klientom (2) kilka lat temu posiadając konto w Millenium chciałam wziąć mały kredyt... megi to nie jest bank, bo bank dba o zaufanie klienta (1) 1.Przy uruchomieniu kredytu mieszkaniowego (wymagano ponownie tych samych... M.B. Wielkie podziękowania i pochwała!!!!!!!!!!! (1) Wielkie podziękowanie dla Pana Kamila Paralucha- Naczelnika Oddziału... Joanna Lepiej trafić się nie da (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak... Nowy klient Miłe zaskoczenie (1) W kwietniu moja mama złamała nogę i nie mogła podejść do banku, i ustalić... Kasia Profesjonalna obsługa (1) Jestem bankowcem, a z przyjemnością chodzę do Banku, który prowadzi moje... Olka Spróbuj się dodzwonić! (2) Do tego banku nie można się dodzwonić w godzinach pracy na podany nr... Jan Druga część opinii (1) Nie będę opisywał, jak takie podejście do mnie – klienta Waszego banku... Tomaszk Opinia (1) Witam, opiszę moją przygodę z tym bankiem dnia 17.06.2009 r. chciałem... Tomaszk