Lepiej trafić się nie da (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak... Nowy klient Miłe zaskoczenie (1) W kwietniu moja mama złamała nogę i nie mogła podejść do banku, i ustalić... Kasia Profesjonalna obsługa (1) Jestem bankowcem, a z przyjemnością chodzę do Banku, który prowadzi moje... Olka
Spróbuj się dodzwonić! (2) Do tego banku nie można się dodzwonić w godzinach pracy na podany nr... Jan Druga część opinii (1) Nie będę opisywał, jak takie podejście do mnie – klienta Waszego banku... Tomaszk Opinia (1) Witam, opiszę moją przygodę z tym bankiem dnia 17.06.2009 r. chciałem... Tomaszk FATALNA OBSŁUGA (1) Zdecydowanie nie polecam tego oddziału! Niestety sporadycznie jestem zmuszona... Katarzyna R. lalek - opinia (1) bardzo mile panie w kasach lalek klientka (1) Oddział do zamknięcia. Elementarny brak dbałości o klienta klientka ludze i obsługa b.dobra procedury banku słabe (1) obsługujace osoby to profesjonalisci i bardzo miłe osoby ale procedury... edward Ogolna ocena (1) Moge stwierdzic, że obsluga b.dobra jedynie mało Kas wypłacających bardzo... Lucjan Nie tędy droga (1) W obecnych czasach, w dobie olbrzymiej konkurencji, giedy na każdym rogu... rozczarowany klient skandal !!!! (2) Niemiła, nieuprzejma i powolna obsługa. (długie kolejki). Osoby tam... Daria Łytka prośba do właścicieli małych i średnich przedsiębiorstw- korzystających z BZ WBK SA (1) Witam Bardzo proszę właścicieli małych i średnich przedsiębiorstw o... studentka ZUT najlepsza obsługa klienta, zawsze uśmiechnięta:) (1) najlepsza obsługa klienta, zawsze uśmiechnięta:) Miron Jak najdalej od kredytów hipotecznych w tym banku! (1) Obsługa makabra kobieta na grunwaldzkiej kompletnie nie ma pojęcia o tym co... ewelina ponizej krytyki (1) Od godziny 9.00 do godz. 10.30 probowalem sie dodzwonic do Waszego banku 11... M.Walenta Lucja - opinia (1) Ja mam konta w tym banku od paru lat. Terminowo płacę raty i nie mam... Lucja Koszty monitów (1) Nie wspominam już, że za każdy monit Lukas liczy sobie 15zł - to jakiś... crimson Masakra! (1) Moja wypłata zawsze ale to zawsze "gubi sie w drodze" i w rezultacie mam ją 2... Sarna