BARTOSZ - opinia (1) Ten Oddział Banku nie przynosi PKO chluby. W weekendy - szczególnie w sezonie... BARTOSZ SKOK (1) niestety rezygnuje z bycia członkiem SKOK ponieważ zaczął sie jak inne banki... p67 miło i fachowo (1) miło i fachowo artslo
beznadziejny system internetowy-sie zawiesza i dlugo trwa ja przelewy., (1) nie mozna z internetu wydrukowac wyciagow firmy a miesieczne ktore... wieslawa Polecam (1) bez najmniejszego problemu, udzielili mi kredytu na mieszkanie :), jestem... Marchewka cały dzień nikt nie odbiera telefonu!!! (1) przez cały dzień próbowałam dodzwonic się do banku! nikt nie odbiera!!!... Emila podobna sytuacja (1) byłam w podobnej sytuacji jak poprzednik: zbliża się godzina 18 to... Mila POLECAM (1) o 17.35 nie zostałam obsłużona na Rajskiej. Na Wałach załatwiłam sprawe bez... marcyhha karta Visa (1) zawarlam umowe na karte Visa i jeszcze nie ma miesiaca, jak mi nieslusznie... emerytka Kredytobiorca (1) Nie radzę nikomu brać kredyt w tym banku. Przy spłacaniu kredytu bank raz na... Mieczysław Falkowski Gwiżdżemy na wszystkich... (1) Ten nr.telefonu jest chyba wirtualny szkoda czasu na dzwonienie totalna... wowa ania - opinia (1) Pani przy stanowisku obrażona ,że zadawałam jej pytania odpowiadała nie wiem.... ania Dorota - opinia (1) Bardzo miła obsługa klienta,pomoc w wyborze najkorzystniejszej opcji.Pełen... Dorota Emilia - opinia (1) Bardzo miła obsługa.Pracownicy wyczerpująco tłumaczą zagadnienia,pomagają... Emilia roza - opinia (1) nie jest dobrze. godziny w banku w kolejkach to pieta achillesa chociaz... roza Polecam (1) Polecam w szczególności kredyty konsolidacyjne. To jedyny Bank w Rumi który... Michał Niestety nie polecam (1) Nie polecam. Kwoty kredytów konsolidacyjnych znacznie niższe niż u... Michał Rzeczywiscie po ludzku (1) Szukalem dzis taniego konta bez koniecznosci posiadania karty bankomatowej.... Adam kredyt hipoteczny (1) Jestem klientem indywidualnym.Po rozpatrzeniu ofert różnych banków... niezadowoleni klienci sopocianka - opinia (1) Popieram te wszystkie uwagi krytyczne, bo jest coraz gorzej. Ciekawi mnie... sopocianka