ewa wysocka - opinia (1) księgowanie wynagrodzeń za pracę z opóżnieniem to jest skandaliczne ewa wysocka Anna Chruściel - opinia (1) Obsługa klienta fatalna. Ponad godzine stoi sie w kolejce do kasy. Pracownicy... Anna Chruściel Kasia - opinia (1) usuwałam konto, w ciagu 14 dni miałam mieć przesłane pieniądze i jak na razie... Kasia
zgadzam się... (1) Brudno,kolejki, bardzo długie oczekiwanie pod drzwiami z nazwą "obsługa... klient czytałem o PKO BP (1) materiał bardzo ciekawy Gadomski Daniel ZŁA OBSŁUGA (1) KIEDY NIE PRZYJDĘ DO BANKU ZAWSZE SĄ KOLEJKI PRZYNAJMNIEJ JEDNO STANOWISKO... lipsky49 JAKA DZIELNICA TAKI BANK (1) JAK W SENTENCJI KLIENT INSTYTUCJONALNY ... (1) Zlikwidowanie konta kosztuje tyle czasu i nerwow, ze lepiej po prostu nigdy... wk...wiona PKO BP = Zamierzchłe czasy PRL-u (1) Oddział mało przyjazny dla klienta, odrazu w wejściu wpada się na tłum... antyklient super pomysł (1) świetny numer 9584:) przyda sie napewno i jest łatwy do zapamietania. cdc4 Madzia - opinia (1) miła obsługa, przyjemna atmosfera Madzia ... (1) musialam szybko otworzyc konto, gdyz potrzebowalam podac numer swojemu nowemu... Bara Pozytywnie zaskoczony (1) w życiu bym nie przypuszczal ze w banku z nazwy kojarzacej mi sie z... Pawlak Bankomat przy ul. Małopolskiej w Sopocie. (1) Dot. bankomatu przy ul.Małopolskiej w Sopocie. Bamkomat jest nieczynny od... Wasz szanowny Klient cienki bank (1) zalozylem konto przez internet potem poszedlem do banku zaniesc niezbedne dok... Marcin nowy oddział Banku Nordea na ul. Elbląskiej -NOWY KOSZMAR! (1) Jestem klientem banku od dobrych kilku lat minimum 4lat.Mamy i konto firmowe... ROZCZAROWANA KLIENTKA Mirosław Andrusiuk - opinia (1) Ta placówka w tym miejscu była bardzo potrzebna mieszkańcom Obłuża. Jednak... Mirosław Andrusiuk ola - opinia (1) obsluga bardzo mila,konkretnie odpowiadajaca na zadane pytania. ola dobra obsługa (1) Polecam tamtejszych doradców, świetna współpraca Maciej Ani jednego dobrego slowa nie mozna powiedziec o tym oddziale (1) Obsluga w ogole nie jest zorientowana o biezacych sprawach i na kazdy... M.