Polecam , ale z uwagami . (1) Bank , który nie ,,prześwietla nam życiorysu i daje szanse \". Ale trzeba... mika ODRADZAM!!!! (2) Oddział otwarty do 18...O godzinie 17.20 weszłam do banku. Pani obsługiwała... marcyhha Kredyt mieszkaniowy (1) O ile przy załatwianiu spraw związanych z kredytem hipotecznym trafiliśmy na... Dariusz Glugla
Podtrzymuje najlepsze tradycje socjalistyczne. Klimat byłego PKS, PKP, ZUS... (2) Nie dotrzymują żadnych terminów mimo kilkakrotnych zapewnień. Klient to... relaj Ocena pracy POLBANKU w Gdańsku ul. Jagiellońska (2) Oceniam usługi świadczone przez Polbank na bardzo niskim poziomie, brak... Aldona Iżycka-Herman kredyt MIX hipoteczny i konsumpcyjny - konsolidacja (1) właśnie dzisiaj napisałam skargę do samego prezesa banku na Oddział 1... Anna Grześkowiak ul. homera 61 B Anna - opinia (1) bardzo dobra sprawna obsługa, brak kolejek, goraco polecam Anna NIE KOMPETENTNY PRACOWNIK (1) NIE POLECAM TEGO ODDZIAŁU.PRACOWNIK ZAJMUJACY SIE OBSŁUGA KREDYTÓW... Basia Naciąganie klientów (2) Mam, niestety, w tym banku kredyt hipoteczny. Na poczatku obiecywali zloet... Wika Mogę polecić. (1) Fajna, luźna atmosfera, przyznano kredyt bez robienia kłopotów. Lesio dla ludzi mających czas (2) Zacząłem załatwiać kredyt pod koniec listopada 2009. Dzisiaj jest 26 stycznia... Sławomirj Grzmiel Spoko (2) Ogólnie nie jest źle, spodobało mi się to że nie ukrywaja żadnych opłat w... Emila ja - opinia (1) super obsługa ja TOTALNY BRAK KOMPETENCJI !!!!!! (2) Wszystkich informacji zwrotnych żądajcie na piśmie bądź na maila!!! Mówią... Poszkodowany klient Zero Profesjonalizmu. (1) Jesli chcesz coś szybko załatwic, to mniej pewność ze nie w tym Banku. ...... Piotr BRAWO (1) PODANY NUMER TELEFONU JEST >>ALE DODZWONIENIE SIE JEST NIE MOŻLIWE PRÓBOWAŁEM... kAROL Kontakt (3) Po wielu próbach, nie udało mi sie dodzwonić do tego banku :/ (oddział wrzeszcz) Aleksander bank przyjazny klientom (2) kilka lat temu posiadając konto w Millenium chciałam wziąć mały kredyt... megi to nie jest bank, bo bank dba o zaufanie klienta (1) 1.Przy uruchomieniu kredytu mieszkaniowego (wymagano ponownie tych samych... M.B. Wielkie podziękowania i pochwała!!!!!!!!!!! (1) Wielkie podziękowanie dla Pana Kamila Paralucha- Naczelnika Oddziału... Joanna