Obsluga (1) FATALNA OBSLUGA,JEDNA Z PAŃ ROBI ŁASKE,ZE KOGOKOLWIEK OBSŁUGUJE. KLIENT Kasa (1) 27.05.2014 oczekiwalem w kolejce do kasy na wyplate .Po dluzszym... Piter Najgorszy bank z jakim miałem doczynienia (2) Wpłacając im pieniądze (na szkołę, czesne), żądają 5 zł "prowizji". Klient... michu
super kredyt tanio (1) pozdrawiam Oddział w Wejherowie i pana Sylwestra. Dostałam super kredyt z... kredyt Wejherowo młoda Pani tu niemile widziana (2) Byłam zainteresowana kredytem hipotecznym. Pani była od początku nastawiona... Niezadowolona Marta Absurdalnne podejście do klienta (1) Byłem trzecią osobą tego dnia umówioną z doradcą biznesowym w sprawie usługi,... Marek nie polecam, są niepoważni i nieprofesjonalni (1) beznadziejny bank, oferta nastawiona na wyciąganie od klientów kasy na... Michał Zdecydowanie nie polecam (1) Kredyt obrotowy, dokumenty dostarczone informacja że w terminie 3 dni się... Łuki Standard (1) BRE trzyma caly czas jeden solidny poziom - to im trzeba oddac, Chociaz sporo... Karoll zadowolony klient (1) Posiadam konto od ośmiu lat w tym banku. Jestem bardzo zadowolony i mam... Mariusz Bejma Bank z czasow PRL-u (1) Bank zacofany z czasow PRL-u. Absolutny brak zaciagniecia informacji na... Maria chyba najgorszy w Trójmieście (1) Czy ponad dwie godziny czekania w kolejce - w XXI wieku w - nowczesnym Banku... klient Prowizorka (1) Obsługa w tym oddziale to wybitni "fachowcy". Zajmują się wszystkim i... MMM Wejherowianka - opinia (1) Jeżeli szukacie banku i doradców z prawdziwego zdarzenia, którzy faktycznie... Wejherowianka kredyt bez historii BIK (1) Próbowałam dostać kredyt w innych bankach, ale za brak historii kredytowej... Marta Fajny rachunek dla młodych osób 20+ (1) Wszystkie banki oferują konta ''niby'' bezpłatne a ja założyłam rachunek od... Anna Jeremy - opinia (1) mój pierwszy kredyt u pani Ewy w Wejherowie. Super obsługa, fajny kredyt na... Jeremy kredyt (1) Szukałam i dostałam kredyt z oprocentowaniem 9,9 % bez dodatkowych ukrytych... polka100 MASAKRA (1) OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN ODDZIAŁ. NAWET PROSTE ZAŁATWIENIE SPRAWY ZAJMUJE... KLIENT Nie polecam (1) Lata mijają, a problem pozostaje ten sam - kilka osób w kolejce musi czekać... martha