Jestem oczarowany profesjonalną obsługą. (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Byłem wcześniej w placówce w... Klin po co urządzenia (1) Od pt 08.01.2016 niemoznośc skorzystania z wpłatomatu zainstalowanego w... Stolarska Krystyna Jedna wielka lipa, a nie wyższa kultura bankowości (1) Generalnie pracownikom nic się nie chce jeśli nie chodzi o nabycie produktów... Gdańszczanin
obsluga klienta nie istnieje (1) Arogancja , beznadzieja , nie polecam nikomu . Kadra starej daty mysla ze w... ola Wszystko poza wyposażeniem w porządku (1) Na początku chciałem zaznaczyć, że radziłbym zignorować moje oceny dot.... kogotoobchodzi MASAKRA !!!!! (3) To jest jakas kpina a nie Bank!! Jestem codziennie w tym banku i za kazdym... Pan Brak kasy (1) To prawda. Centrum Gdańska a nie można wpłacić pieniędzy! To spory problem.... Natalia zaklamanie (1) Opieszalosc, podawanie blednych terminow byle tylko sie klienci odczepili.... Agnieszka Oddział w którym zajmą się Toba profesjonalnie (1) Szukałem kredytu - jak większośc taniego. Nie tylko zostałem obsłuzony... Piotr Kasy (2) W oddziale na ul.Tkackiej zostala zlikwidowana obsluga kasowa!Centrum miasta... klient Opinia polaka o banku idea bank (1) Mam dobre relacje z Idea Bankiem, nie naciąłem się nigdy a korzystam z ich... Sebastian J. opinia klienta idea banku, stałego klienta (1) Jestem stałym klientem idea banku, nie mogę na nich narzekać. Bardzo miła... majhro nie mam zastrzeżeń (1) Nie mam zastrzeżeń do tego banku, jestem klientem od prawie dwóch lat, mam... Maloe Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalna,sprawna i miła obsługa w szczególności Pani Beata. Zawsze... Kasia Wystrzegajcie się tej placówki!!!! (2) Wychodząc stamtąd nie wiesz z czym wychodzisz, bo pracownicy potrafią... oszukana Profesjonalizm (1) Jestem dlugoletniem klentem tego Banku. Zawsze spotkalam sie z mila i... Lidia Mostek Bank Millenium ul.Hallera (2) Obecnie bardzo zła obsługa.Poprzednia p.kierownik oraz pani pracująca były... Anna Omijać ten oddział z daleka (1) Lekceważenie klienta z Panią kierownik na czele.Panie udzielające kred.siedzą... Anna Obsługa tragiczna - nie polecam (1) Dziś czekałem 1h do obsługi klienta i sie nie doczekałem. Jedna pani... Piotr Regina - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa a widząc osobę niepełnosprawną pomaga w... Regina