Tragiczna obsługa (1) Bardzo niemiłe panie, praktycznie dla każdego klienta, czy to staruszek czy... Piotr Owczarek Zdenerwowana (1) Ludzie z daleka od placówki przy ul. Garncarskiej w Gdansku!! W kasach 1... Kasia Skandal ! (4) Dnia 02.01,19 o godz 18:00 udałem sie do oddziału mBank w centrum handlowym... Darek
miła obsługa (1) dotychczas korzystalem z uslug deutsche banku- innego oddzialu. Deutsche się... JA hm.. (1) po roszadach osobowych widzę znaczna różnicę in plus jednak to nie znaczy ze... Maragrita35 Fachowe doradztwo (1) Świetna obsługa i zaangażowani pracownicy łącznie z Dyrektorem. Klient beznadziejna obsługa stałego klienta (1) od pół roku nikt się ze mną nie kontaktuje ani nie odpowiada na moje prośby,... Anna Kieturakis Opłaty za wszystko (2) Niby konto za darmo, ale przelew płatny, wypłata gotówka płatna, wszystko... ja kompletny brak empatii u pracownika banku (1) Dzisiaj z rana byłam wymienić groszówki w Banku. Aby wejść do banku trzeba... Agnieszka Bardzo pomocny odział (1) Bardzo profesjonalna pomoc, fachowe porady i fajna atmosfera. Miałam... Agnieszka Pieczka Nie pomocny pracownik (2) Niestety Pani przygotowała najmniej korzystną ofertę jaką mogła. Gdybym nie... Kredytobiorca moja ocena (2) Nigdy wiecej Tmobile bank!!!!Zamiast pomocy przez infolinie-ganianie... Izabela NIE DOTRZYMYWANIE TAJEMNICY BANKOWEJ (1) Nie polecam usług bankowych w tym banku !!!!!!! Mam konto firmowe i prywatne... SŁAWEK Brak możliwości wplaty gotówki na konto (1) 15 minut przed zamknieciem Panie odmawiaja przyjecia wplaty gotowki na konto,... Hanna Miło (1) Fajna obsługa chociaż przy kasach przydała by się druga kasjerka bo jedna... Darek Julek Nigdy więcej (1) To, że bank jest beznadziejny i np. zmiana telefonu kontaktowego może odbyć... Klient najlepszy oddział w trójmiescie (1) Panie przesympatyczne, chętne do pomocy i z ogromną wiedzą. Mam konto firmowe... Karol Straszna obsługa (1) Panie zdają się nie do końca ogarniać sklep, i mimo że są miłe i... Michał lokaty (5) zostałem oszukany na wyjątkową atrakcyjną wysoką lokatę 10%, gwarancje... ficzek Kolejka jak diabli a 6 osób obsługi siedzi i sie przygląda (1) Zmienić managera! Maciej