Anna - opinia (1) Najlepsza placowka, jak mam sprawe to jade tylko tam Anna wawrzyniecmichal4@gmail.com - opinia (1) Super obsługa, kompetentna i miła, załatwiłem wszystkie co chciałem, polecam wawrzyniecmichal4@gmail.com Agnieszka - opinia (1) Obsługa klienta jest na wysokim poziomie Bardzo miła atmosfera i pmoc w... Agnieszka
Krzysztof - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Krzysztof Klient - opinia (1) Dzięki miłą obsługę, pozdrawiam Wszystkie Panie! Klient Jarek Rożyński - opinia (1) Niestety, ale moje drugie podejście do tego banku ponownie zakończyło się... Jarek Rożyński Sara - opinia (1) Bardzo pomocna i profesjonalna obsługa szczególne podziękowania dla pani... Sara Sylwia - opinia (1) Od jakiegoś czasu próbowałam załatwić pewną sprawę, niestety bezskutecznie. A... Sylwia Ryszard - opinia (1) Niezwykle przyjazna placówka w której nikt nie jest nieproszony i nie ma... Ryszard klien - opinia (1) Polecam z całego serca, pełny profesjonalizm klien Jarosław - opinia (1) Przedstawiono ofertę banku w sposób zrozumiały dla zwykłego klienta. Pani... Jarosław Franciszek N. - opinia (1) Pani Agata przemiła i doświadczona osoba Franciszek N. klient - opinia (1) ten bank niedługo będzie się zamykał o 12.... co chwila zmieniają godziny... klient marek - opinia (1) Wyjątkowo niesympatyczny pan Wojciech z Banku Millenium w Gdańsku ul. Targ... marek ZYG - opinia (1) BNP to jedna wielka porażka. Super to było kiedyś jak był BGŻ. Prowadzenie... ZYG Anna - opinia (1) Totalna porażka czekałam tydzień ma zaświadczenie gdy Bank nie wystawił w... Anna Natrętna petentka - opinia (1) W dzisiejszej rozmowie tel.dowiedziałam się, że nikt nie załatwi mojej sprawy... Natrętna petentka MK - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Wszystko tłumaczą. Nie ma żadnych wątpliwości MK Agnieszka - opinia (1) Panie są profesjonalistkami!! Odpowiedzą na każe pytanie, wszystko wytłumaczą... Agnieszka Była współpracowniczka - opinia (1) Uważajcie na ten bank, prowizje wysokie, Zarząd Banku lekceważy swoich... Była współpracowniczka