Bar Mleczny Turystyczny

Bary mleczne

Gdańsk, Szeroka 8/10

Kasia - ocena (1) Firma niestety nie spełniła moich oczekiwań. Obsługa klienta była... Kasia Stara torba - ocena (1) Jedzenie najsmaczniejsze ze wszystkich barow w 3 miescie ale z cenami to ich... Stara torba Adam - ocena (1) Smaczne posiłki miła obsługa dobra lokalizacja Adam
Wojtek T - ocena (1) Zawsze świeże i smaczne dania, duży wybór, obsługa bardzo sympatyczna,... Wojtek T Amelia - ocena (1) Obsługa baru niemiła, kasza twarda nie polecam lepiej pójść na kebaba King Amelia Krzys - ocena (1) Pyszne i tanio miła opsł Krzys Muciek - opinia (1) Uwielbiam ten bar. Wolny od komercji i nachalnej obsługi. Bardzo dobre... Muciek Beata - opinia (1) Nie polecam. Byliśmy z mężem 29 lipca 2023,kupiliśmy dwa obiady bez napoi... Beata Zadowolony Smakosz - opinia (1) Polecam, jedyny bar z pysznym i tanimi obiadami Zadowolony Smakosz Kris - opinia (1) miłe obsługa, smacznie i w miarę rozsądne ceny Kris ]++ - opinia (1) Czysto i przyjaźnie.Mogę tylko polecić :) ]++ marcin - opinia (1) super, pysznie, tanio, dobre. jak u mamy. marcin Piotr - opinia (1) Super, byłam tam ostatnio, fajny klimat Piotr Roman Wacławski - opinia (1) Bar z tradycją i potrawy bardzo smaczne! Roman Wacławski Rafał - opinia (1) Nie ma co się rozpisywać - po prostu polecam!!! Rafał Maja S - opinia (1) Smacznie i czyściutko. W sezonie turystycznym długie kolejki. Maja S Są lepsi i gorsi podejście do klientów (1) Jedzenie dobre, ceny przystępne jednak śmiesznym jest dla mnie gdy górna... Gdanszczanka Najlepszy bar mleczny w gdansku (1) Od lat najlepsze potrawy w bardzo przystepnej cenie i najlepsze leniwe z... JAGODA Menu jedno, kucharki drugie (1) brak profesjonalizmu. Zabrałem dziewczynę na rosół a oczywiście rosołu nie... draxxio Smak dzieciństwa, miejsce wspomnien (1) Te miejsce jest dla mnie niczym wehikuł czasu. Smak jedzenia nie zmienił się... Kasia