Bar Przystań

Bary Smażalnia ryb

Sopot, al. Wojska Polskiego 11

poziom spadł i to bardzo (1) Jestem zawiedziona jak bardzo spadł poziom zarówno serwowanych dań jak i... Była Stała Klientka Najlepsza ryba w Polsce (1) Jesteśmy tu co roku obowiązkowo. Zupa rybaka to najlepsza zupa rybna pod... Jagoda K. Uwaga na osoby które stoją przy kasie!!! (1) Witam. Rybka bardzo smaczna. tatar z łososia wyśmienity, zupka rybaka pyszna.... wojciech
Srednio (1) Mielismy okazję jesc rybki i barszczyk w przystani. Mnóstwo ludzi stoliki... Beti POLECAM (1) Mimo dużych kolejek polecam,miła obsługa, smaczne jedzenie,Panowie na... Gośćx Bar Przystan pyszna rybka (1) Bar Przystań polecili mi znajomi. Jesteśmy zadowoleni i najedzeni. Dorsz... Goście Gorąco polecam (1) Polecam bar przystań w stu procentach, obsługa niesamowicie miła a klimat... Maria Polecam (1) Bar Przystań odwiedzam regularnie. Zupa Rybaka najlepsza jaką jadłam. Duża... K.S. Bar przystań (1) Świetne miejsce, mimo ogromnej kolejki wszystko sprawnie idzie. Jedzenie... K. Magdalena - opinia (1) Bardzo antypatyczna, nieprzyjema, a wręcz opryskliwa obsługa; zwłaszcza jeden... Magdalena nie polecam parom (1) zostaliśmy z żoną poproszeni o szybkie zjedzenie posiłku i opuszczenie... McBa Do not go there (1) Location is great, fish are fresh. Everything else is awful. French fries... Sopociak Zdecydowanie nie polecam (1) Dziś po raz pierwszy od kilku lat poszliśmy do BP. Kolejka nawet umiarkowana... M Masakra , poza widokiem na morze wszystko słabe (1) Zamówiliśmy zupę rybną - breja bez smaku , rolmopsy - nie polecam , śledz... Benek nie polecam - dorsz jak tektura i zimy, fujjjj (1) byłam wczoraj (kwietniowy czwartek 2016), dorsz suchy i zimny, cena za porcję... niestety klient Super lokal najlepsza ryba w sopocie (1) Polecam każdemu MACIEJ RAFA 2 dania - łosoś + frytki (1) W dniu dzisiejszym byłem w Barze Przystań i jedno jest pewne totalna... dels opinia (1) Byłam w Przystani 10.09.2015 r ,gdzie dostałam dorsza grubości 2 palcy i... Gość JEDEN WIELKI SYF (1) - obsługa OK - ryby smaczne, podobnie jak zupa rybna. Kalmary niedobre-... Iza Zawsze doskonale! (1) Bar Przystań to miejsce, które odwiedzam za każdym razem kiedy wracam do... Agata