Bar Przystań

Bary Smażalnia ryb

Sopot, al. Wojska Polskiego 11

tunia - opinia (1) Pierwsza i ostatnia wizyta, wstyd było nam że przyprowadziliśmy tam... tunia Mam dość na długo (1) Często wpadaliśmy tam z mężem, bo bardzo mu śledziki w oleju smakują.... Marzena moja przystan (1) Po raz kolejny odwiedzilam To miejsce i odzyly wszystkie wspomnienia jakie... Asia
Jedzonko na piątkę z plusem (1) Bardzo dużo stolików,dobre jedzenie,wszystko świeże i smaczne . Różne rodzaje... Danuta S. masakra cenow (1) ceny potraw w Przystani osiągnęły granice absurdu. 14 zł za mała miseczkę... joanna Nie warto (1) Wczoraj niestety miałem okazję zjeść tam pieczonego halibuta - ryba bez... pablo Jadło spadło (1) Coś mnie podkusiło, żeby w sobotę pójść na rybę do Przystani, mimo, że od... Zosia Aga - opinia (1) Jak na stołówce w podstawówce. Głośno pełno ludzi. Ryba dobra, ale przez ten... Aga wanda - opinia (1) Super to bylo 10. 15 lat wstecz a teraz. Od 3 '4 lat coraz gorzej drodzy... wanda Polecam kawe na kawiarni! (1) Byłam tam 2,5 roku temu,byłam w tym roku i muszę powiedzieć ze poprawiło się... Amelia Wracam tam z sentymentem (1) Polecam stanowczo! Od wielu lat kosztuję specjałów lokalu i jeszcze się nie... wakacyjny_staly_bywalec Można zjeść, ale trzeba uważać. (1) Jest kilka dań dobrych a kilka mocno średnich np. zupa rybna. Obsługa dość... Krzysiek przereklamowane (3) klimat jest super, ceny z kosmosu a co do jakosci jedzenia pozostawia wiele... elocco fajne miejsce (1) super miejscówka, dobre jedzenie, szum morza POLECAM :) Ewa Kultowe miejsce (1) Tak jak Spatif dla MC tak Bar Przystań dla Zatoki :) fotoross.pl Cudowne miejsce! (1) Nie ma lepszej restauracji niż Bar Przystań! Mieszkam w Trójmieście więc mam... agat Niepowtarzalny smak i atmosfera!!!!! (1) Nie ma restauracji, która spełniłaby oczekiwania każdego klienta. Tym... Iwona Buczak Chamska obsługa!!!!idą na ilość, a nie jakość!!! w sezonie koszmar!nie polecam nikomu!! (1) Mieszkam niedaleko, tak więc często wybierałam się tam na rybkę z gośćmi lub... Karolina Łosoś na słodko - pychotka :) (2) Uwielbiam tu przychodzić na łososia na słodko! Pychotka :) Miejsce też... Justyna PRZEREKLAMOWANE ! (1) Chodziliśmy często na zupę rybną i ryby,ale od ubiegłego roku się popsuło.Nie... Magda