Śmiech (1) Śmieszą mnie prawie te wszystkie negatywne opinie,a przede wszystkim ta ost... M.M Super!!!! (1) Czytając ostatni wpis postanowiłam odwiedzić ten bar i powiem szczerze że... wesoła MIŁO, SMACZNIE I PRZYJEMNIE (1) Jestem miło zaskoczona wyglądem i obsługą baru. Panie są mile cierpliwe i... Aga
Słabo (2) Włochate i spalone frytki, pierogi z frytury pachnące frytkami, filet... Kicia Wszystko ok jednak male ALE :) (1) Witam, chciałbym powiedzieć że bar jest naprwde fajny przede wszystkim... Gdanszczanin michał - opinia (1) bylem tam smacznie ale porcje jak dla dzieci michał bardzo pozytywnie (1) Miła obsługa, smaczne jedzenie w przystępnej cenie oraz przyjemny, estetyczny... e. Bar Sokół (4) Jestem stałym można już powiedzieć bywalcem. Fajnie, bo codziennie mają inne... PiotreK jestem stałą już klientką Baru Sokół (1) W Barze Sokół byłam juz kilkakrotnie, wczoraj także namówłam swoich znajomych... mohini34 będę częściej wpadał (1) Rewelacyjne danie z zupą, szkoda że bez kompotu za bardzo rozsądną cenę,... Krzyś z żoną OK Sokół (1) Odwiedziłem bar Sokół w poniedziałek wieczorem.W środku zastałem sporą ilość... Macias Cyrk kompletna tragedia (6) Wybralam sie z moim chlopakiem do tego Baru kolo godziny 20. Nie bylismy... rozczarowana feliks - opinia (1) bardzo smaczne jedzonko, trochę małe dania. Ostatnio na danie dnia trzy dni... feliks POZYTYWNIE ZASKOCZONA (1) Odwiedziliśmy bar całą rodzinką. Pierwsze wrażenie naprawdę pozytywne-... gucii fajnie (1) Jedzienie bardzo dobre :) lol Polecam! (1) Byłam tam z ciekawości, bo zauważyłam ten bar całkiem przypadkiem. Jestem... Gość Dramat.... (1) Poszliśmy tam z chłopakiem , 2 czy 3 dni po otwarciu ,sprawdzić co to za nowy... Miśka Smaczenie i przyjemnie !! (1) Bar odwiedziłem 18 lipca około godziny 16. Było kilka osób. Zjadłem schab... David