jedzenie (1) masakra, bylem ost 2x, 2x to samo! ziemniaki niedogotowane...jak mozna nie... kuba Całkiem smacznie (1) Pierwszy raz jadłam w tym barze. Wszystko na plus: obsługa, wygląd lokalu... megi lepiej, lepiej (1) całkiem spoko bar byłam kilka razy, i za każdym razem smaczniejsze potrawy .... roxi
Panie kucharzu :) (1) Drogi panie kucharzu w czarno czerwonym stroju ,:) nadal czekam na kontakt z... Malwa personel do poprawki!! (2) Kilka dni temu wraz z ukochaną odwiedziliśmy Bar. Bardzo głodni i zmarznieci... Majki To już nie bar ,a speluna , (2) Nie miał bar siły przebicia jedzeniem ,poA WIERNYMI TEGO BARU BEDĄ JEDYNIE... BYLY KONSUMENT pierwsze wrazenie OK -> poźniej rozczarowanie (4) Kiedy byłem pierwszy raz było OK. Dziś jednak moje zdanie na temat lokalu... Paul...7 lat w gastro Groupon (2) Zachęcona pozytywnymi komentarzami klientów baru, bogatym menu, dogodną... iwonila szalona niedziela (1) 5. 08. 2012 niedziela to chyba dla personelu najcięższy dzień jaki mógł być.... Paweł z rodziną uczciwa obsluga (1) Po nabyciu karnetu na obiady z gruponu jestem czestym gosciem tego baru.... smakosz P. Groupon (1) Witam, w związku z nabyciem karnetów na groupnie pierwszy raz skorzystałem z... Noir lunch z dostawą (1) Czasami zamawiamy do biura lunche z sokoła - posiłki są smaczne, w rozsądnej... korpogirl Zmienic kucharza. (1) Jadłem w tym barze kilka razy bo mieszkam niedaleko, a ze sam mieszkam nie... sasiad gołąbki w sosie pom. (1) pycha! mogłabym je jeść codziennie, zwłaszcza za tę cenę brzydUla KTO UKLADA MENU? (1) BYLAM PARE RAZY W BARZE I MUSZE POWIEDZIEC ZE WYSTROJ JEST OK,PRZEMILA... laura polecam wszystkim (2) Bardzo dobre jedzonko i tanie! Jeśli to prawda że Sokołów dostarcza mięsko to... Anka W. Kierownik nerwus. (2) W środę byłam świadkiem niemiłego, a można powiedzieć "chamskiego" zachowania... klientka jadłodajnia dla studenta (1) byłem wczoraj w SOKOLE - super lokal: rozsądne ceny (+10% zniżki) i solidne... kamil19 POLECAM Wszystkim (1) POLECAM Wszystkim, jedzenie jak na bar bardzo dobre, dośc duży wybór, bardzo... monika Pysznie i przyjemnie (2) Dania bardzo smaczne - placek po cygańsku, pierogi ze szpinakiem i zupy... Asia